Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Hurá na pláž! Víme, které doplňky vám nesmí chybět

15. července 2013 | 06:00

Léto se blíží ke svému vrcholu a my jsme připravené vyrazit na pláž v plné polní. Jen stylové plavky nestačí - ani letos se u vody neobejdeme bez trendy doplňků. Tohle je patnáctka našich favoritů!

I pobyt u vody může být prostorem pro módní kreativitu. Nebojte se pohrát si s klobouky, šátky i šperky, které i vašim starým plavkám umí dodat úplně novou šťávu. My jsme se ovšem zaměřily na tři stálice plážového stylu.

Bez slunečních brýlí, pohodlných sandálků a prostorné tašky by to prostě nešlo. Nosí se od každého něco: kombinace bílé a kovových odlesků, etno vzory, neonové barvy i retro na všechny způsoby. S čím letos zazáříte vy?

Holka pro všechno

Do plážové tašky se toho musí vejít tolik! Opalovací krém, svačina, lahev s vodou, časopis, v ideálním případě i deka... Když už vyrážíte s obří kabelou, co takhle z ní udělat hlavní hvězdu vašeho outfitu? Nosí se klasické námořnické proužky i psychedelické vzory. Čím výraznější, tím lepší.

...
Autor: archivy firem

Zcela inkognito?

Ochranu nejen proti slunci, ale i proti zvídavým zrakům okolí vám zajistí sluneční brýle. Oprava: s těmi, které momentálně letí, vlastně pohledy ostatních spíš přitáhnete. Královnou pláže se stanete v lennonkách se zajímavým detailem i v "kočičích" brýlích à la 50. léta.

...
Autor: archivy firem

Krok sun krok

Zapomeňte na nepohodlné žabky, roku 2013 vládnou páskové sandálky a gladiátorky všeho druhu. Na opálené pleti skvěle vyniknou ty metalické, ale hitem je také korálová barva a již tradičně i "neonky". Nás nejvíc baví kombinace bílých plavek a stříbrných bot. Dokonale šik!

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková