Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Luxus pro všechny: Čeští návrháři představili své modely v obchodním centru

28. června 2013 | 11:24

Modely mladých návrhářů v obchodním centru? Proč ne, řeklo si Centrum Chodov a otevřelo unikátní POP-UP STORE. 

Módu mladých návrhářů či designérů nemusíte hledat jen ve specializovaných prodejnách či show- roomech. Centrum Chodov přišlo s unikátním projektem a otevřelo první prodejnu, která zákazníkům nabízí luxusní módu a design. Mezi butiky renomovaných značek tak najdete obchod, ve kterém můžete zakoupit originální kousky, které jindy neseženete -výjimečné modely z kolekce Mira Saba, 3D náušnice od blueberries, obuv slovenské designérky Zuzany Serbák či pánskou módu značky Fiorina Fury.

Unikátní prodejnu POP-UP STORE najdete v Centru Chodov.
Autor: Unibail - Rodamco

Nositelná extravagance

Osobně jsme se zúčastnili otvírací vernisáže a stálo to opravdu za to. Hned při vstupu do obchodu nás oslovil design celé prodejny, který navrhlo studio Morphe, založené Kristýnou Malovanou a Zbyňkem Krulichem. Prostoru dominuje jednoduchost a minimalismus. Modely jsou vtipně zavěšeny na modrých lanech na černo-bílých stěnách. A je z čeho vybírat. Například výrazné modely návrháře Mira Saba jsou doslova úchvatné.  Lehce extravagantní móda vynikaá kvalitním zpracováním a není se čemu divit, vždyť se Miro Sabo učil přímo u mistra oboru – Refa Simonse, uměleckého ředitele módního domu Christian Dior.

Stylové domácí oblečení

Stylové oblečení na doma? Pro značku Katarze žádný problém! Mladé návrhářky Lucie Mokrá a Lucie Masnerová představily kolekci módního volnočasového oblečení. 

Volnočasové oblečení značky Katarze se Jitce velmi líbilo.
Autor: Unibail - Rodamco

Na vernisáži nechyběla Jitka Válková, která společně s ředitelkou obchodního centra Marcelou Hrdličkovou přestřihla slavnostní pásku. Jitka, která si potrpí na módu a má ráda luxusní věci, vyzkoušela oblečení od návrhářky Lenky Štěpánkové, která své modely prodává pod značkou jsem.

Neváhejte, unikátní obchod bude otevřen pouze do půlky července

Obchod je přístupný všem návštěvníkům Centra Chodov. Ale pozor, butik bude otevřený pouze do 14. července!
 

Autor: mk