Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kovové prvky v létě? Nosí je Kylie i Sarah Jessica!

27. června 2013 | 07:00

Když se řekne zlatá nebo stříbrná, vybaví se vám možná spíš Vánoce než letní prázdniny. Kdo ale říká, že v nich nemůžete zazářit i teď? Asi vás už nepřekvapí, když řekneme, že jde o jediné: najít ten správný styling.

Abyste si mohla obléci jeden nebo i víc metalických kousků, nemusí být zima. Dokonce ani nemusí být večer... Tajemství je v tom, najít ten správný odstín. Letní zlato a stříbro jsou totiž méně slavnostní, tlumenější a lépe ladí s neutrálními tóny.

To, že prvky v kovových barvách nemusí být přešlapem ani v letních měsících, dokazují i outfity celebrit z poslední doby. Zatímco Kylie Minogue vyrazila v šatech, které imitují lesklé šortky a bílý top, Sarah Jessica Parker třpytem nešetřila a vyrazila na premiéru ve zlato-černém flitrovém modelu. Slušelo to oběma!

Jak na metalické prvky?

1. Rozumí si se světlými tóny

Jistě, kombinace zlaté a černé je klasika, ale prázdninové image dosáhnete, když přidáte špetku bílé, béžové nebo krémové. Nezapomeňte si také vyhrát s kontrasty a vrstvením materiálů.

...
Autor: archivy firem

2. Přes den zachovejte jednoduchost

Pár opravdu tlumených zlatavých kousků skvěle oživí i obyčejné džíny, aniž by příliš bily do oka. Kdybyste si letos měla pořídit jen dvě věci, zvažte nákup lesklé halenky a metalických sandálků. Budou v kurzu i za rok!

...
Autor: archivy firem

3. Večer se odvažte!

Celý outfit ve zlaté barvě? A proč ne? Je stylová, lichotí (nejen) opálené pleti a krásně se v ní odráží paprsky zapadajícího slunce. Zapomeňte na růžovou - královnou letní romantiky je právě zlatá!

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková