Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Univerzální světlé sako: Letní kousek, který musíte mít!

24. června 2013 | 06:00

V chladnějších letních večerech nic nezachrání vaše zdraví i outfit tak jako sako. Aspoň jeden cool kousek v pánském stylu by ve vašem šatníku ostatně neměl chybět. Letos ale zapomeňte na černou!

Nic proti tmavé klasice, ale tohle léto jednoznačně patří světlým tónům: krémové, pudrové, barvě slonoviny a samozřejmě bílé. Platí to pro oblečení na volný čas, do práce i na večer.

Dobře střižené sáčko se ovšem hodí pro všechny zmíněné příležitosti. A pro kteroukoli další... Vezměte si ho na festival do Varů, na víkend do Paříže nebo na Tureckou riviéru. Fungovat bude zaručeně.

À la kostým

Na klasický kalhotový kostým ve stylu 90. let si zahrajte v kombinaci saka a capri kalhot ve stejné barvě. Z davu vás vyčlení třeba barevné náušnice a boty s leopardím vzorem.

...
Autor: archivy firem

Sexy lady

Tak trochu jiná dáma budete, když pod sako obléknete jen miniaturní top. Pupík skryjte pod sukní s vysokým pasem, tvář (před dotěrnými fotografy) pod krempou klobouku.

...
Autor: archivy firem

Víkendově

Kalhoty jako od pyžama a volnou halenku povýšíte sakem na outfit vhodný i do lepší restaurace. Nesmí chybět sexy sandálky a trendy brýle. Ležérní a dokonale harmonické.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková