Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Užijte si barevné léto s novinkami Desigual!

9. června 2013 | 20:00

Barevná, zábavná, temperamentní - taková je móda španělské značky Desigual. Inspirujte se hrdinkami filmů Pedra Almodóvara a buďte dokonale stylová a jižansky svůdná. Aktuální letní kolekce právě dorazila i k nám!

Topy: Sportovně i elegantně

Vyrážíte na pláž, do města nebo na party? Desigual má stylové topy pro všechny příležitosti. Od triček s charakteristickými potisky (nebo třeba s obrázkem Mickey Mouse) až po sofistikované a zároveň nepřehlédnutelné halenky.

Šaty: Sexy jako Španělka

Obepnuté i žensky široké, mini i maxi, barevné i vzorované. Desigual nabízí šaty pro každou osobnost a postavu. Taky už se těšíte, až je obléknete přes plavky nebo v nich vyrazíte na piknik do parku?

Doplňky: Doladí každý outfit

Šaty, 4030 Kč.
Autor: italiedoskrine.cz

Bez doplňků by to nešlo, to vědí i návrháři značky Desigual. Přicházejí proto s novými a novými nápady, jak oživit jarní a letní outfity. Je libo svítivé psaníčko, vtipnou kabelu nebo trendy brašničku? Stačí přidat jen originální šátek či šálu - a můžete vyrazit.

Boty: Krása a pohodlí v jednom

Na stylové botky samozřejmě nesmíme zapomenout! Desigual má něco pro milovnice pohodlných balerínek, lehce sportovních kecek i sandálků na podpatku, za které by se nestyděla ani Penelope Cruz. Vybere si prostě každý...

Našla jste v galerii svoje vysněné letní kousky? Pro ještě více inspirace zajděte na www.italiedoskrine.cz!

Autor: mab