Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Těhotenská móda podle hvězd: Inspirujte se Kim i Kate!

5. června 2013 | 10:00

Dělá se vám lehce nevolno už ze slovního spojení "těhotenská móda"? Žádný strach! Máme důkazy, že ani s menším či větším bříškem se nemusíte vzdát stylu. Ale ani pohodlí. Podívejte se, jak na to jdou celebrity...

V jedné barvě

jako Kim Kardashian (32)

Diva arménského původu už je v osmém měsíci a pyšní se pořádným pupkem. Ne vždy se jí bohužel daří zvolit vhodný outfit, a tak jsme ji viděli soukat se do těsných minišatiček i vrávorat na jehlách.

Poslední dobou se ale zdá, že se poučila - nebo poslechla rady stylistů -, a ven tak vyráží většinou v minimalistických modelech. Bílé letní šaty s volnými rukávy, ke kterým obula nízké sandálky, byly trefou do černého.

Minimalistka Kim Kardashian.
Autor: profimedia.cz

Hlavně odvážně

jako Fergie (38)

Když už to máte, ukažte to! Stejně jako krásná zpěvačka, která se ani v těhotenství nebojí odvážných barev a střihů. Batikované zavinovací šaty a futuristické sáčko jsou skvělá volba. Jen na výšce podpatků bychom trochu ubraly...

Dokonale hvězdná Fergie.
Autor: profimedia.cz

Za tatínka

jako Evan Rachel Wood (25)

Budoucí mladá maminka si tričko s potiskem zřejmě vypůjčila ze šatníku svého partnera a hereckého kolegy Jamieho Bella. Stačilo přidat úzké kalhoty se sníženým pasem, klobouk a tašku v hippie stylu - a rázem je z ní neskutečně cool těhulka. Zkuste to taky!

Ležérní Evan Rachel Wood.
Autor: profimedia.cz

Bez námahy

jako Kate Middleton (31)

Vévodkyně z Cambridge má talent vypadat bezchybně, ale zároveň tak, jako by své oblečení příliš neřešila. Její image je založená na skvěle střižených šatech, sukních a sáčkách, které jdou snadno kombinovat. Inspirujte se - kdy jindy než v těhotenství si nechat šaty upravit na míru?

Klasicky puntíkovaná Kate Middleton.
Autor: profimedia.cz

Se šarmem

jako Penelope Cruz (39)

Jako všechny Španělky si i nádherná herečka potrpí na syté barvy. A když už barvy, proč ne rovnou ohnivou červenou? Právě v ní nedávno předvedla své nepřehlédnutelné bříško. Zářivé šaty pak šikovně zjemnila pomocí klasického trenčkotu.

Nenuceně sexy Penelope Cruz.
Autor: profimedia.cz

Autor: Marie Barvínková