Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Stylistka Adele práskla její tajemství: Stahovačky pod šaty!

29. května 2013 | 07:00

Málokdo je na červeném koberci tak nepřehlédnutelný jako zpěvačka Adele (25) - a rozhodně to není kvůli velikosti XXL! Roli hrají její nádherné účesy, bezchybný make-up a samozřejmě dotažené outfity. Její triky teď odhalila stylistka Gaelle Paul.

Bez stahovaček ani ránu

"Na červený koberec vyráží Adele zásadně ve stahovacích kalhotkách," prozradila stylistka britskému magazínu Sunday Mirror. "Dobré prádlo je opravdu důležité, nejen pro optické zeštíhlení. Dokáže skvěle vyhladit vaše křivky." Pod večerní šaty prostě perfektní.

Je hrdá na svoje tělo

Pokud jde o sebevědomí a vyrovnanost, nemá si prý Adele na co stěžovat. "S tím, jak vypadá, je spokojená. Necítím z ní tu nejistotu, kterou má spousta mých klientek z řad celebrit," vyvětluje Gaelle.

Adele v černé podruhé: v šatech od Jenny Peckham.
Autor: ČTK
Zpěvačka prý dobře ví, že základem skvělé vizáže je cítit se ve svém těle příjemně. Do jejích křivek se sice v minulosti navážel i Karl Lagerfeld, ale sama Adele tvrdí: "Nemám čas se trápit tím, jak vypadám. A nerada chodím do fitka, radši si dopřeju dobré jídlo a skleničku vína."

Inspiruje se u těch nejlepších

"Adele by nejradši nosila jenom černou," směje se Gaelle. "Obdivuje totiž zpěváka Johnnyho Cashe a jeho ženu June Carter - i proto, že měli tak krásné manželství. Někdy se dívá do zrcadla a říká mi: Podívej, vypadám úplně jako June!"

Autor: mab