Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zamilujte se do žluté! Jako Alžběta a Kate

24. května 2013 | 14:30

Počasí letos první garden party v Buckinghamském paláci moc nepřálo, ale vévodkyně Kate (31) zářila jako sluníčko. Ve žluté barvě a se širokým úsměvem byla k nepřehlédnutí - a přitom si dokázala zachovat povinnou nenucenou eleganci. Zkuste to i vy!

Kate možná načerpala inspiraci u královny Alžběty II., která bez jednobarevných kostýmků nedá ani ránu. Podobně jako ona zvolila jednoduchý střih, doplňky v krémové barvě a nepřehlédnutelný klobouček.

Obě dámy dokazují, že žlutá nepatří jen ke sportovnímu stylu, ale může být i elegantní. Chcete v ní vyrazit do práce nebo na formální večírek? Vyzkoušejte královské triky:

1. Neonovou šusťákovou bundu nebo tílko nechte doma. Vyměňte je tentokrát za klasicky střižené kousky v tlumeném odstínu.

2. Kombinujte s bílou, krémovou nebo pudrově růžovou barvou. Jestli toužíte po zajímavém kontrastu, raději než černé doplňky zvolte kobaltově modré.

3. Ozdobte si vlasy čelenkou, fascinátorem nebo zajímavým kloboučkem. Jsou trendy, oživí každý účes a můžete s nimi klidně vyrazit i na dostihy!

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková