Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

To tu ještě nebylo: Nádherné podprsenky se slevou 20%!

23. května 2013 | 15:09
Prezentace klienta |

Pořiďte sei stylovou a kvalitní podprsenku za báječnou cenu. Dobře vybrané spodní prádlo znamená mnohem víc, než si myslíte! Je důležité dbát na to, co kupujete. A nyní můžete nakoupit s báječnou slevou!

Pohodlné a kvalitní podprsenky by měly být základem šatníku každé moderní ženy! Pryč jsou časy, kdy se nám podprsenka sápala vysoko po zádech a ramínka se nám zařezávaly do ramen!

Hledáte-li podprsenky bez ramínek, klasické či krajkové podprsenky, pak věříme, že na do-pradla.cz si určitě vyberete. Dobře padnoucí podprsenka totiž dodá ňadrům dostatečnou podporu, uleví od bolesti zad a hlavně vytvoří neodolatelné ženské tvary!

Na do-pradla.cz jsou oblíbené také tvarovací podprsenky nebo tzv. push up podprsenky, která vám na hrudi vykouzlí zázračný objem! Pro aktivní životní styl jistě oceníte velkou nabídku sportovních podprsenek.

Podprsenky s 20% slevou pouze do konce týdne na DOPRADLA.CZ
Autor: Dopradla.cz

Na skvělém e-shopu do-pradla.cz si můžete vybrat si můžete kvalitní podprsenku v malých i velkých velikostech, nejrůznějších střihů i způsobů zapínání.

Pokud chcete vypadat opravdu dobře, například při nějakém výročí, nebo prostě jen tak, navšivte i sekci dámských kalhotek a erotického prádla. Nezapomeňte, že na e-shopu do-pradla.cz nakoupíte vždy za ty nejnižší ceny!