Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tohle nás baví! Emma Watson prozradila tajemství svého stylu

15. května 2013 | 06:00

Móda má Emmu, Emma má módu a my jsme rádi, že ji máme. Třiadvacetiletá herečka nás už dlouho inspiruje svým vkusem i originalitou - dvěma vlastnostmi, bez kterých se žádná Britka neobejde. A teď navíc odhalila své tajné triky!

"Jsem minimalistka," říká božská Emma, které se v posledních letech konečně podařilo zbavit se nálepky Hermiony a vybudovat si pověst stylové ikony. Serveru soFeminine.co.uk se svěřila s tím, kterých módních pravidel se drží, a která naopak boří.

"Od té doby, co jsem se ostříhala na kluka, se cítím svobodnější a odvázanější. I co se týče stylingu. Baví mě zkoušet nové věci a překvapivé kombinace. Klidně za cenu toho, že nebudu vypadat dokonale," přiznává.

"Nejlíp se ale cítím, když mám na sobě něco jednoduchého, ale dobře střiženého," dodává herečka. Kromě kvalitních střihů, které by měly být základem každého šatníku, si potrpí i na neutrální kousky: "Miluju černé legíny. S nimi vypadá každý outfit skvěle."

Inspirujte se jejími nejoblíbenějšími triky:

Nepřežeňte to s doplňky

"Sama doplňky a šperky omezuji na minimum, nerada se schovávám za svůj outfit," vysvětluje Emma. "Chci, aby si lidi všímali mě a pak až toho, co mám na sobě."

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Nebojte se zazářit

I když ji většinou potkáte v černé, bílé nebo béžové, na večírky a premiéry čas od času ráda vyráží v divokých barvách i vzorech. "Nestyďte se experimentovat," radí, "odvaha je sexy."

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Vydejte se do Paříže (aspoň v duchu)

"Mám moc ráda jednoduchý francouzský šmrnc a lehce pánský look," říká Emma, která je jinak Britka každým coulem. "Někdy stačí k dokonalosti třeba obyčejné džíny, sako a lodičky."

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

 

Autor: mab