Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jarní trendy na cenách BAFTA: Krajky, barvy i sexy střihy

14. května 2013 | 06:00

Britská filmová akadamie už zase předávala ceny: tentokrát za televizní tvorbu. Na červeném koberci se sice nepromenovaly žádné mezinárodní megahvězdy, ale o to větší pastvou pro oko byly jejich outfity. Tleskáme!

Je vidět, že Britky trendům rozumí. Na slavnostní ceremoniál vyrazily v těch nejkrásnějších šatech z jarních fashion weeků, a světe div se, vkusné byly i jejich doplňky a účesy. Kéž by takhle vyrážely ven i tuzemské vipky...

Jako semafor

Že jsme letos propadly zářivým barvám, už možná víte. Že se do nich zbláznily i herečky, to zase těší nás. Splývavé i lehce odhalené střihy spolu s "neonkami" fungují dokonale!

...
Autor: profimedia.cz

Krajkářky

Krajky, pastelové odstíny a lehce průsvitné šaty - to všechno dohromady tvoří kombinaci, která je aktuální, ale nenucená. Pochopila to i Sienna Miller (uprostřed), která sladké mátové šaty doplnila podobně rafinovaným psaníčkem.

...
Autor: profimedia.cz

Kolo kolo mlýnský

Kolové sukně jsou prostě okouzlující. Ví to Helen McCrory (vlevo), která byla k nepřehlédnutí, i její kolegyně, které zvolily kratší verzi sukně ve stylu 50. let. Velmi ženské, velmi šik.

...
Autor: profimedia.cz

Autor: mab