Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kožená sukně není jen pro drsňačky: Zkuste ji i vy!

3. května 2013 | 07:00

Jestli je letos něco opravdu trendy, je to kožená sukně. Že pogování na punk-rockovém koncertě nesplňuje vaši představu o ideálním večeru? Žádný strach! Tenhle kousek je univerzálnější, než byste čekali...

V kožené sukni můžete zapůsobit, i když nejste fanynka Sex Pistols, domina z povolání nebo Kim Kardashian. Tajemství je - jako ostatně vždy - ve správném výběru a stylingu:

1. Zvolte dobrý střih

Ten, jak asi víte, dokáže zázraky. V kožené "pouzdrovce" můžete vyrazit i do práce nebo na party, asymetrický střih upoutá pozornost, v áčkové minisukni zase budete sexy, a přitom ani trochu vulgární.

2. Myslete na materiál

Záleží na vašem vkusu: kousek z kvalitní pravé kůže je pohodlnější a bude vám sloužit roky, kůže umělá je ovšem levnější a přátelská k přírodě. Parádu uděláte v obou!

3. Kombinujte po svém

Klíčové jsou doplňky - díky nim si můžete zachovat vlastní styl. Koženou krásku tak může zařadit do svého šatníku elegantní lady, vymetačka večírků i vyznavačka pohodlí. Bude doslova taková, jakou si ji uděláte...

Dokonale ležérní

Ideální řešení pro ty, kdo jsou pořád na nohou. Do pohodlné, ale koketní mini à la odvážná školačka zastrčte bavlněné tričko a obujte tenisky na klínku, ve kterých vydržíte klidně celý den.

...
Autor: archiv firmy

Prudce elegantní

V tomhle jarním looku se budete cítit jako půvabná lázeňská švihačka. V bílé sukni dokažte, že kůže nemusí být jen černá, a v lehké halence a obřích slunečních brýlích zavzpomínejte na 70. léta.

...
Autor: archivy firem

Stylově rebelská

Nic pro stydlivé: minimalistickou pouzdrovou sukni dejte do kontrastu s rockerským tričkem a doplňky, díky kterým budete k nepřehlédnutí. Boty na vykrojené platformě jsou náš letošní favorit!

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková