Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nestihly jste shodit zimní kila? Víme, jak je schovat!

24. dubna 2013 | 10:00

Doufali jste, že shodíte přebytečná kila před příchodem prvních teplých dnů, jenže sluníčko vás předběhlo? Nezoufejte, nejste v tom sami. Otázka č. 1 teď nezní: Jak zhubnout, ale: Jak vypadat štíhlejší?

A to se dá díky módě zařídit. Potřebujete zakrýt problémové partie (bříško, stehna, hýždě?), nebo celkově vytvarovat postavu jako třeba zpěvačka Adele? Pravidla hry jsou jasná:

1. Zdůrazňujte pas. Ano, i volná tunika vám může posloužit, hlavně když chcete odpoutat pozornost od boků a pozadí. Skutečně sexy a zároveň efektivní jsou ale vypasované střihy.

2. Buďte ženská. Silnějším postavám ženskost prostě sluší víc než volná trika a široké kalhoty v pánském stylu. Dejte šanci květinám, lodičkám a třpytivým šperkům. Šaty a sukně jsou základ.

3. Vsaďte na retro - stejně jako naše oblíbená Adele. Šaty jako pro hollywoodskou divu, vyčesané či natupírované vlasy, líčení ve stylu 60. let, to všechno baculatějším postavám svědčí.

4. Pořiďte si klíčové kousky. Vybrali jsme pro vás tři, které by vám rozhodně neměly chybět. (Tip: Nemusí být vždy tmavé, klidně noste i zářivé či pudrové barvy.)

Vypasované šaty

Jsou retro, jsou hravé, jsou svůdné. Pozor: čím větší velikost máte, tím menší vzor vám bude lichotit. Noste s výraznými doplňky, vy si je můžete dovolit.

...
Autor: archivy firem

Peplum top

Volán, který umí skrýt větší bříško i širší boky, si nemůžeme vynachválit. V dobrém střihu a v kombinaci s úzkými nohaviceni funguje dokonale.

...
Autor: archivy firem

Sukně do pasu

Umí být punková i dívčí a nejlépe vypadá s dobře padnoucím obrázkovým topem. Nám se líbí tmavá koženková verze - na jaře ji můžete oživit neonovými doplňky.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková