Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

I těhotné ženy mohou být krásné! Vyberte si dokonale padnoucí prádlo

Buďte krásná i s bříškem. Nevyhýbejte se sexy prádlu. Mějte na paměti, že i těhotná jste nádherná a stále atraktivní.
23. dubna 2013 | 09:20
Prezentace klienta |

Krása není limitována vzdouvajícím se bříškem! I těhotné a kojící ženy se chtějí líbit. Chodit pěkně oblékané. A kvalitní, skvěle padnoucí prádlo, je základem. Sehnat ho však bývá často problém. Na e-shopu Dopradla.cz si však můžete vybrat z více než 50 modelů.

Buďte krásná i s bříškem. Nevyhýbejte se sexy prádlu. Berte své vzdouvající se bříško jako překrásnou součást vašeho očekávání a doplňte ho romantickým, ale zároveň pohodlným, prádélkem. Mějte na paměti, že i těhotná jste nádherná a stále atraktivní.

Je důležité, aby nastávající maminky prožily těhotenství v kráse a komfortu. Speciální spodní prádlo se postará o jejich maximální pohodlí a dokonale se přizpůsobí měnícímu se tělu po dobu celého těhotenství.

Navíc disponuje několika praktickými vlastnostmi, nejenom že je prodyšné a lehké, ale oplývá také vysokou absorpční schopností a komfortním střihem.

Po narození děťátka se pak téměř "nutností" stává kojící podprsenka. Umožní totiž nakojit dítě snadno a diskrétně. Charakterizují ji odepínací košíčky, které umožní kojení bez nutnosti sundávat nebo rozepínat celou podprsenku.

Těhotenská nebo kojící podprsenka by měla by být dostatečně vyztužená, se širokými ramínky a zapínáním vzadu. Měla by Vám dobře sedět a být pohodlná.

Nakupujte tam, kde se na spodní prádlo určené pro nastávající či "čerstvé" maminky specializují. Takovým místem je i e-shop Dopradla.cz, ve kterém si můžete vybrat z více než 50 modelů podprsenek i kalhotek všech možných stylů, střihů i barev. Nechybí ani těhotenské punčucháče či plavky.

Úplnou nabídku prádla pro těhotné a kojící ženy naleznete ZDE

Komerční prezentace