Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak být šik s většími prsy? Zbořte módní mýty!

10. dubna 2013 | 11:00

Máte ňadra spíš jako Salma Hayek než jako Keira Knightley? Ráno se marně probíráte šatní skříní a v obchodech s oblečením si zoufáte? Už nemusíte. Zapomeňte na zažité módní poučky a naučte se být přirozená, ale sexy!

Majitelky bujných vnad se často řídí zajetými pravidly a na módu docela rezignují. Jestli ale toužíte vypadat neodolatelně, je nejvyšší čas najít si svůj styl - a pořídit si dobrou podprsenku.

Na tyhle mýty však rozhodně zapomeňte:

1. Výstřihy jsou vulgární. Můžou, ale nemusí být. Střídmý výstřih do véčka vaše křivky elegantně zdůrazní a zalichotí vám mnohem víc než kulatý či lodičkový. Zlaté pravidlo: čím více kůže odhalíte v dekoltu, tím méně ukažte jinde.

2. Volnější střih prsa zakryje. Je to přesně naopak! Raději si kupte jeden dobře padnoucí top než pět volných triček. Nestyďte se ani zajít ke švadleně a nechat si oblečení přešít na míru.

3. Kabáty a saka jsou tabu. I to je nesmysl - vaši postavu totiž vytvarují mnohem lépe než mikiny a péřové bundy à la Michelin. Klíčové slovo zní: ženskost.

Modrá je dobrá

Dobře střižený top s "véčkovým" dekoltem bude slušet nejen štíhlým ženám s větším hrudníkem, jako je Sofia Vergara. Skvělou alternativou je i rafinovaný prostřih.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Malé, černé a perfektní

Najít dokonalé koktejlky není legrace. Dámy, které Bůh obdařil tak jako Christinu Hendricks, by měly vsadit na pouzdrové šaty se záševky na prsou a zúženým pasem.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Jaro v šatníku

Nebojte se vypasovaného sáčka, které vám vykouzlí siluetu přesýpacích hodin. Outfitu Jessicy Simpson k dokonalosti chybí jen zajímavější top s jiným než kulatým výstřihem.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Autor: Marie Barvínková