Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Z práce rovnou na večírek? Stačí jeden outfit!

5. dubna 2013 | 14:00

Chystáte se po práci na party a nestíháte se mezitím převléknout? Nevadí! Máme tipy, jak zvládnout vše v jednom outfitu. Stačí trocha plánování a dostatečně velká kabelka. Vyzkoušeno!

Ptáte se, k čemu velká kabelka? Vejde se do ní totiž vše, co ze slečinky z kanceláře udělá královnu večírků.

1. Kosmetická taštička. Do dámské obdoby "kápézetky" přihoďte tekuté linky, rudou rtěnku nebo rozjasňovač se třpytkami. A samozřejmě parfém! Neodolatelný party look tak vytvoříte i za letu.

2. Celý den na podpatcích? Jestli to považujete za nadlidský úkol, klidně ráno obujte nízké botky a sexy lodičky šoupněte do kabelky. Podobně do ní můžete ukrýt i psaníčko, ve kterém si na večírku schováte to nejnutnější.

3. Vyměňte jednu věc. Nemusíte se převlékat od hlavy k patě, aby se vaše vizáž změnila z denní na večerní. Stačí jedna drobná úprava! Podívejte se na outfity, které se dají magicky proměnit během pár vteřin:

Kabelka vs. psaníčko

Skvěle střižené vzorované šaty se hodí na den i na večer a v botách na klínku vás zaručeně nebudou bolet nohy. Proměnu zajistí blýskavé psaníčko - tašku nechte klidně v šatně.

...
Autor: archivy firem

Košile vs. korzet

Jestli si potrpíte na minimalismus a pánský styl, vyražte do práce v outfitu, který je inspirovaný klasickým smokingem. Metalické polobotky dodají slavnostní nádech. A sexy detail? Bílou košili vyměňte za krajkový korzet.

...
Autor: archivy firem

Sako vs. náhrdelník

Milujete ženskost a jarní barvy? V tomhle modelu à la 50. léta budete za hvězdu ve dne v noci. Až vyražíte na taneční parket, odhoďte sáčko a připněte si výrazný náhrdelník. Stoprocentně upoutá pozornost...

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková