Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Módní trend z Japonska: Klobásky na krk a špagety do ucha

26. března 2013 | 07:00

Zatímco většina žen sní o briliantech a špercích od Cartiera, najdou se i takové, které si do vlasů chtějí dát čelenku s uzenou slaninou, na krk dvě opečené klobásky a do ucha třeba kolečko salámu.

Zapomeňte na růžovou mašli ve vlasech, prstýnek s blyštivým kamínkem i drobné perličky v uchu. To už je dávno pasé. Teď totiž frčí "jedlé" doplňky!

Culík si tak můžete sepnout sponkou s dozlatova vypečenou slaninkou a volským okem, na krku se vám může houpat dvojitý hamburger a uši ozdobí osmažené krevetky v těstíčku i s plátkem citronu. Gurmáni si zkrátka přijdou na své.

Netradiční šperky vypadají opravdu realisticky.
Autor: hatanaka-sample.shop-pro.jp

Ne, nezbláznili jsme se. Nejde samozřejmě o pravé potraviny. Realisticky vypadající uzeniny a další pochutiny, které nabízí jeden japonský internetový obchod, jsou součástí kolekce poněkud bizarní bižuterie a celé jsou vyrobené z plastu.

Extravagantní pizza náhrdelník vás vyjde v přepočtu téměř na 2500 korun.
Autor: hatanaka-sample.shop-pro.jp

Pokud si ale myslíte, že vás tohle netradiční menu vyjde na pár korun, jste na omylu. Za originalitu si musíte připlatit. Třeba takový extravagantní pizza náhrdelník vás vyjde v přepočtu téměř na 2500 korun, prstýnek s boloňskými špagetami "jen" na pětistovku.

Tenhle prstýnek vás vyjde "jen" na pětistovku.
Autor: hatanaka-sample.shop-pro.jp

A pokud nejste zrovna příznivcem nezdravých a mastných uzenin, nemusíte být smutní. Na e-shopu si na své totiž přijdou i milovníci sladkostí, zarytí vegetariáni, či věční dietáři.

V nabídce tak najdete třeba jahody v čokoládě, donuty s cukrovou polevou, palačinky přelité javorovým sirupem, nakládané olivy, čerstvé ovoce i zeleninu.

Netradiční šperky vypadají opravdu realisticky.
Autor: hatanaka-sample.shop-pro.jp