Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sexy české maminky: Jak děti ovlivnily jejich styl?

20. března 2013 | 15:30

Mateřství s sebou přináší velké změny, a to často i v oblékání. Jak ovlivnilo styl nejkrásnějších českých a slovenských maminek? Kdo se vzdal trendů kvůli pohodlí a kdo je se svými potomky vždy sladěný?

Andrea Verešová

Úspěšná modelka má s manželem Danielem Volopichem dceru Vanessu a syna Daniela. Podpatky a sexy šaty ovšem nosí stále - a záleží jí i na oblečení jejích děti. Ty si dokonce před časem vyzkoušely roli malých modelů.

Simona Krainová

Také krásná Simona má dvě děti - Maxe a Bruna. Nevzdala se ale ani kariéry, ani statutu módní ikony. Nešetří na sobě i na malých elegánech: všichni se oblékají zásadně do značkových modelů.

Karla Mráčková (39) se syny Nikolou (20), Maxmiliánem (10) a dcerou Karlou (3).
Autor: Blesk - Martin Procházka

Karla Mráčková

Populární rosnička a maminka tří děti nám prozradila, že její styl změnil až druhý syn Max: "Po tom, co se narodil, jsem začala ve volném čase preferovat pohodlnou módu, džíny, tenisky a mikinu."

"Od té doby mám dvě polohy šatníku: byznys módu, kterou nosím do televize a na akce, a pak právě tu pohodlnou," dodává. Módu ale nezanedbává - se svými potomky se ráda sladí.

"Když byl syn malý, nosili jsme třeba stejnou barvu ponožek v teniskách nebo podobné tričko. To samé teď na jaře bude i s dcerou Karličkou - máme obě dvě jarní pelerínkÿ a určitě si je vezmeme společně."

Dara Rolins

Slovenská zpěvačka je za všech okolností stylová a nezanedbává ani dceru Lauru. Obě nosí podobný mix sportovních a elegantních kousků. Loni vzala Dara dcerku dokonce na módní přehlídku v rámci Prague Fashion Weekend. Tomu říkáme výchova!

Michaela Maláčová

"I žena s dětmi může být oblečená elegantně," říká zakladatelka České Miss, která momentálně čeká čtvrtého potomka. Není podle ní důvod vzdávat se trendy oblečení a chodit už jen ve sportovním.

"V něčem mě ale mateřství přece změnilo: ze svého botníku jsem téměř vyřadila boty na vysokém podpatku. Na nich se totiž okolo pobíhajících dětí vážně nedá balancovat, to by bylo o zdraví. Ale do společnosti je ráda obuju."

"Že bychom se s dětmi vyladili do jedné barvy? To určitě ne," usmívá se. "Ale snažím se, aby jim ladilo oblečení s botami a doplňky. Ráda pro ně nakupuji v outletových centrech v Americe. Vždycky z nich odnáším obrovské tašky."

Zuzana Vejvodová (32) s partnerem Pavlem Nečasem (46) a synem Jonášem (1).
Autor: J. Herman pro Babiez

Zuzana Vejvodová

Herečka známá ze seriálu Ulice má doma ročního Jonáška a sama přiznává, že se kvůli němu obléká hlavně pohodlně. Serveru Doma.cz se svěřila, že vůbec nenosí podpatky a svůj "mateřský" styl by nazvala nedbalou elegancí.

Gábina Partyšová

Oblíbená moderátorka se naopak trendů ani vysokých podpatků vzhledem ke své práci vzdát nemohla. Ve chvílích, které tráví s pětiletým synem Kristianem, ji ale zastihnete spíš v ležérní kombinaci tričko + džíny.

Autor: mab