Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dokonalý a šik outfit do práce 3x jinak!

18. března 2013 | 08:37

Přemýšlíte často  před spaním o tom, co si druhý den oblečete do práce? neumíte pracovat s doplňky a cítíte se bezradná? Ani my občas nemáme svůj den. Proto jsme pro vás připravili tři simple outfity a pár rad, čím je oživit.

DOPLŇKY
Móda
Autor: archiv firem

Brýle jsou klasika a navíc, kulaté obroučky jsou letos  v módě a sluší téměř každému. Elegantními hodinkami v černé barvě nic nezkazíte a to samé platí i pro kvalitní, černou kabelu. Vtipným detailem se pak stane jelení brož a dva masivní zlaté prsteny! Pokud chcete být více formální, vynechte prsteny a jestliže naopak chcete zaujmout, připněte brož na klopu saka, nebo košile!

VESELE A JEDNODUŠŠE
Móda
Autor: archiv firem

Žluté šaty, modré lodičky na klínku na černé sako. Klasika, která nikdy nezklame. Je na vás, jaké zvolíte doplňky a my bychom vřele doporučovali kabelku, brýle a masivní černý prsten!

SEXY A SVŮDNĚ
Móda
Autor: archiv firem

Červená barva nepůsobí jen na býky! I když ji budete mít v outfitu třeba jen na botách, zaručí vám téměř jistý úspěch! Bílé, jednoduše střižené šaty doplňte pomněnkově modrým asymetrickým sáčkem a červenými lodičkami. Na šaty připněte jelínkovou brož a na ruku hodinky. Jak jednoduché!

AŤ TO MÁ ŠMRNC!
Móda
Autor: archiv firem

Pokud nejste příznivkyní šatů a radši nosíte pohodlné kalhoty, vyzkoušejte úzké roury v pastelově zelené barvě. Na nohu pak přijdou kanárkově žluté lodičky a abyste nepůsobila jako cirkusačka, zjemněte barvy šedou, dobře padnoucí košilí. K tomuto stylu by se nejvíc hodil klobouček, brýle, taška a masivní zlatý prsten!

Autor: Eva Dvořáková