Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Obujte se do stylu: Přivítejte jarní trendy ve vašem botníku

14. března 2013 | 06:00

Jaro přichází pomalu ale jistě i co se týče novinek v podobě obuvi. Podívejte se, co nám diktují trendy na letošní rok, zvolte si ten svůj a dělejte s ním parádu!

Jarní kozačky
899 Kč CCC
Autor: Archiv firem

Trend, který vládne módnímu světu již několikátou sezónu. Kozačky už dávno nejsou jen symbolem chladných dnů. Neodmyslitelně patří k pohodlnému městskému stylu.

Jarní kozačky na nižším podpatku jsou různých výšek, od kotníků až pod kolena. Paleta barev nejčastěji prolíná oblíbené přírodní světlé tóny, zejména béžovou a hnědou. 

Zajímavé jsou detaily jako děrování, průstřihy či drobné ozdoby v podobě přezek a zipů. Obuv působí vzdušně a pohodlně.

Metalické barvy

2420 Kč tamsinlondon.cz
Autor: Archiv firem

Metalické odlesky už nejsou jen záležitostí večírků. Flitry, třpytky a lesky se objevují na balerínách, polobotkách i elegantních podpatcích a jsou dominantou jarních trendů Vyrazte do ulic a buďte nepřehlédnutelná! 

Využijte mužské zbraně ve svůj prospěch 
1680 Kč Crocs
Autor: Archiv firem

Nesmrtelné mokasíny budou reprezentovat v poslední době stále více žádaný pánský styl. Spíše přírodní tóny některých modelů zpestří výrazná červená.
Kromě barvy je tu kladen důraz na detail a materiál. Kvalitní velur je zárukou dobrého výběru.

Vykrojená platforma
999 Kč Baťa
Autor: Archiv firem

Novinkou na letošní jarní scéně bude designová specialita. Vykrojená platforma je módní záležitostí, která by ve vašem botníku neměla chybět. Stabilita je zaručena, stačí jen sebrat odvahu a vyrazit!

Laky
Melissa, prodává Destroy
Autor: Archiv firem

Lesk se vrací zpět v celé své kráse. Lakované kousky se otírají o celou barevnou škálu a naprosto vás uchvátí. V jaké míře podlehnete síle lesku, záleží jen na vás. Jedno je ale jisté, bez lesku se na jaře neobejdete.

POPs
1399 Kč Baťa
Autor: Archiv firem

Inspiraci módním domem Gucci a italskou autorkou jeho jarní kolekce můžeme najít v tématu, který je návrháři z celého světa nazýván POPs. Výrazné ženské modely v sytých pastelových barvách představují ódu na ženskost. Jednoduchost v podobě jednobarevných modelů dolaďují typy s lehce geometrickým lookem.

Chyťte letní vlnu
Crocs
Autor: Archiv firem

Sandálky s jemnými pásky zdobené výraznými cvoky nebo syté pastelové flip-flopy k létu prostě patří. Takže chyťte letní vlnu a užijte si horké dny stylově.

Kovové prvky
1149 Kč zoot.cz
Autor: Archiv firem

Žádný drsný punk! V jarní kolekci se návrháři rozhodli pojmout klasický prvek rebelství elegantně. Zlaté a stříbrné kovové zdobení má svá pevná pravidla.

Cvočky a výrazné kovové aplikace ve dvou barevných provedeních symbolizují divokost a chuť vystoupit z řady. Smyslné podpatky různých šířek se stanou dominantou vašeho outfitu.


                                                                                                                                                  

Autor: Eva Dvořáková