Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak přivolat slunce? V zářivé jarní bundě!

13. března 2013 | 07:00

Jaro si zatím dává načas, ale my už se nemůžeme nové sezóny dočkat. Proto jsme se rozhodli vyzkoušet rituál na přivolání slunce: koupíme si lehkou bundičku v zářivé barvě a hrdě v ní vyrazíme do ulic. Přidáte se?

Pravidla pro nákup barevné bundy jsou jednoduchá:

1. Musí skvěle sedět. Jsme si téměř jistí, že ji budete chtít nosit všude a stále, takže je důležité, aby vám střih padnul jako ulitý. Jen tak vydrží celou sezónu - a možná i několik dalších.

2. Barvu vybírejte moudře. Nejen s ohledem na svůj typ (třeba neonově žlutá je sice trendy, ale studeným typům slušet nebude), ale i na svůj šatník.

3. Myslete na svou osobnost. Jestli jste například kancelářská dáma, "šusťákovku" využijete leda tak na ranní jogging. Na druhou stranu takový nadčasový křiváček by měla mít doma každá žena...

A jak je kombinovat?

Něžně a romanticky

Sportovní bunda si s halenkou a květovanou sukní rozumí lépe, než by se na první pohled zdálo. Rovnováhu dodají ležérní kozačky.

...
Autor: archivy firem

Hra kontrastů

Do mixu černé a bílé s neonovým akcentem jsme se letos zamilovali. Nositelnější bude tenhle retro look díky modrým džínům.

...
Autor: archivy firem

Pruhy a proužky

Svítivé "reflexní" proužky na bundě sportovního střihu svádějí ke hře s barvami i s detaily, jako je bílý pruh na botě nebo zajímavý prsten.

...
Autor: profimedia.cz

Autor: Marie Barvínková