Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Fantastická čtyřka: Saka, co vám na jaře nesmí chybět!

28. února 2013 | 10:30

Dokonale padnoucí sako by měl mít doma každý. Unosíte ho v práci i na večírcích, se správným stylingem v něm můžete vyrazit i na rande. Nebo třeba vyvenčit psa... Inspirujte se!

Sako rozhodně nemusí být černé. Letošní trendy diktují pastelové a zářivé barvy i neoukoukané vzory. Klidně postavte svůj jarní šatník na květovaném kousku!

Důležitý je střih. Připravte se na to, že hledáním perfektního sáčka můžete strávit hodiny -  ale vyplatí se to! Důležité je, aby "netáhlo", dobře padlo v oblasti hrudníku a aspoň jemně zdůraznilo boky.

Hrajte si. Oživte formální dress code výraznou barvou saka nebo naopak povyšte vycházkový outfit klasickým střihem. Jako to dělají celebrity...

Tohle jsou klíčové kousky jarní sezóny:

Pudrové

Romantická klasika si žádá dívčí image. Pudrově růžový odstín si bude rozumět s béžovou, s bílou i s výraznější korálovou.

...
Autor: archivy firem

Pruhované

Černobílé pruhy jsou hitem jara. Skvělé pro vyznavačky retro elegance, ale i pro rozbití sportovního modelu. Ať žijí kontrasty!

...
Autor: archivy firem

Zářivé

Sako v jedné nepřehlédnutelné barvě je nutnost. V duchu "celebritího" stylingu jím můžete doplnit obyčejné tričko a džíny. Sluneční brýle? Povinné.

...
Autor: archivy firem

Květované

Květinové motivy milujeme k zbláznění. Co takhle přehodit rozkvetlé sáčko přes maxišaty, přidat podpatky a velký šperk? Báječně bohémské...

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková