Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Victoria Beckham startuje nový trend: Konec kabelek na předloktí?

18. února 2013 | 06:00

Victorii Beckham už asi z nošení malé Harper bolí ruka. Nebo se jen rozhodla vyzkoušet, jakou moc má na poli módy? Jisté je, že stylová ikona má něco za lubem: klasické kabelky nosí zcela neklasickým způsobem ona i modelky na jejích přehlídkách.

Zapomeňte na zalomenou paži a tašku zavěšenou v loketní jamce! Victorii Beckham, které její fanoušci neřeknou jinak než Posh, tenhle styl nošení nejspíš omrzel. A vzhledem ke schopnosti známé zpěvačky udávat trendy je dost možné, že na něj časem rezignují ženy z celého světa...

Ještě nedávno nosila kabelku přehozenou přes ruku téměř razantně a nevybíravě, jako by to ani nebylo možné jinak. Teď ji ale zásadně drží jako psaníčko v rovině boků, zatímco zcela ignoruje její ucha či ouška.

Zdá se vám to nepodstatné? Uvidíme za pár let: je možné, že tenhle mírně nepraktický způsob nošení bude zcela normální. A naopak styl "věšák v předloktí" budeme považovat za retro úlet srovnatelný s ledvinkami a mobily, co mají anténu.

Revoluce začíná: Ucha tašky měla Victoria ještě navlečená na ruce, ale už si ji přidržovala u boku.
Autor: profimedia.cz

Victoria svou kabelkovou agendu podpořila i na přehlídce vlastní značky v rámci newyorského fashion weeku. Modelky na ní nosily středně velké, elegantní a vždy hranaté tašky úplně stejně jako sama návrhářka.

Zatím nevíme, kam budeme dávat telefony a kelímky s kávou, jak povedeme děti nebo psy, jak si budeme připalovat a jak si za chůze něco zapíšeme do diáře. Věříme však, že Victoria brzy nějaké elegantní řešení vynalezne.

Autor: mab