Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tři tváře sexy Beyoncé: Vyzkoušejte její styl!

8. února 2013 | 07:00

Beyoncé prostě nemůžete nemilovat: vypadá úžasně, je inteligentní, zvládá výchovu malé Blue Ivy, koncertování i přípravu nového alba. A ještě k tomu má styl! Inspirujte se...

Fetišistka

Image dominy mezi celebritami momentálně letí! V kožených černých šatech od ruského návrháře Rubina Singera zpívala Beyoncé na fotbalovém finále Super Bowl.

Sklidila úspěch u fanoušků, ale i kritiku od organizace na ochranu zvířat PETA. Šaty jsou totiž vyrobené z hověziny, ale také z kůže leguána a krajty!

Toužíte po nositelnějším outfitu? Zvolte raději méně odhalené šaty z umělé kůže. Krajkový detail a dlouhé rukavice jsou provokativní, ale ne prvoplánové. Fetišistický vzhled dolaďte řetězem.

...
Autor: EPA, archivy firem

Diva v rudém

Na červený koberec vyráží Beyoncé jedině v sexy modelech a v zářivých barvách. Troufněte si na ně i vy! Ženské křivky skvěle podtrhnete zdůrazněným pasem a výstřihem do véčka. Pak už stačí jen botky na jehlách, výrazné náušnice a oslnivý účes.

...
Autor: profimedia,cz, archivy firem

Děvče s názorem

Zpěvačka se poslední dobou ráda stylizuje trochu jako studentka umělecké školy. Zapomeňte na nápisy typu LOVE nebo GIRL. Tričko s názorem je skvělý základ "intelektuálského" outfitu. A plastové brýle? To už je moderní klasika.

...
Autor: Instagram, archivy firem

Autor: Marie Barvínková