Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Hvězdná inspirace: Propadněte trendy mentolu!

1. února 2013 | 14:30

Svěží mentolově zelená barva je s námi už druhou sezónu. Nejdřív dobyla ulice, pak i červený koberec: po módních bloggerkách z celého světa si ji totiž oblíbil i Hollywood. Jak "mint" trend nosit, aby vás nesežvýkal?

Tenhle specifický odstín udělá ve vašem šatníku stejný vítr jako mentolové pastilky ve vašich ústech. Můžete s ním jemně osvěžit neutrální outfit nebo ho pasovat na hlavní hvězdu večera.

Čeho se držet?

1. Hrajte si. Mint je jako stvořená pro hravé povahy! Nebojte se dodat jí šmrnc třeba kombinací s zářivě růžovou nebo červenou.

2. Zkuste tón v tónu. Zahrajte si na svěží vílu: namixujte několik mentolových kousků z lehkých materiálů. Kontrast dodáte šňěrovacími botami.

3. Doplňujte. Jestli nechcete být celá zelenkavá, stačí třeba barevná kabelka. Krásně rozsvítí černý nebo bílý outfit.

A jaká chcete být?

Bohémská

ve stylu Kate Bosworth

Rozevlátá vílí sukně ve spojení s šedým svetříkem a kotníčkovými teniskami překvapivě funguje! K image filmové hvězdy pronásledované paparazzi už stačí jen přidat sluneční brýle.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Ultrasvětlá

ve stylu Rachel McAdams

Tohle je dokonalý outfit na party: krátké šaty, zajímavé šperky a lodičky jsou všechno, co potřebujete. Třešničkou na dortu jsou boty v nahém odstínu, které báječně prodlouží nohy.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Šmrncovní

ve stylu Nicole Richie

Nicole ukazuje, jak univerzální může být zelenkavý svetřík. Tady ho namixovala s klasickými skinny jeans, malou kabelkou a špetkou neonu v podobě sexy lodiček.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Autor: Marie Barvínková