Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Stylově do práce: Trendy pro úspěšné ženy!

23. ledna 2013 | 14:00

Že k sobě kancelář a trendy nepatří? Hloupost. Nezáleží na tom, jaká je vaše pozice a firemní dress code, vypadat skvěle a originálně můžete vždy. Šaty totiž dělají úspěšného člověka!

Jak na stylovou módu do "kanclu"?

1. Dodržujte pravidla, která vám stanovil zaměstnavatel. Máte předepsanou sukni pod kolena a zakázané šaty na ramínka? Nevadí. Kreativní můžete být i v rámci dress codu.

2. Nebuďte za chlapa. Mnoho žen má pocit, že když dělají business s muži, musí se taky oblékat jako oni. Naopak - nebojte se ukázat svou ženskost. Samozřejmě vkusně.

3. Nebojte se barev. Neutrální outfity si zaslouží aspoň jeden barevný doplněk. A letos na jaře se můžete klidně celá zahalit do pastelových odstínů. Zaručujeme, že vám v práci zvednou náladu!

Klasická byznysmenka

Bílá košile a pouzdrová sukně - to je kombinace, která zafunguje vždycky. Šmrnc jí dodáte sexy lodičkami a červeným akcentem.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Sexy sekretářka

Jestli to dress code dovoluje, nebojte se být trochu víc sexy než obvykle. Pro jistotu ale vše vyvažte sáčkem ve stylu Coco Chanel.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Retro podnikatelka

Zahrajte si na podnikavou dívku ze 60. let. Retro šaty, boty s výraznou špičkou a velké hodinky jsou kreativní i formální zároveň.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Autor: Marie Barvínková