Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Darujte klasiku! Kašmírová šála Burberry potěší i zahřeje

Elegantní luxusní šály Burberry o 50 % levněji navíc DOPRAVA ZDARMA. Nejširší dámská i pánská kolekce.
4. prosince 2012 | 09:54
Prezentace klienta |

Lámete si hlavu s originálním dárkem? Už nemusíte! Stylový módní doplněk luxusní značky Burberry totiž udělá radost každému. A vy navíc ještě ušetříte. Jen teď totiž můžete pořídit kvalitní kašmírové šály o 50 % levněji.

Nezáleží na tom, jaký styl obdarovávaný nosí. S výrobky Burberry nikdy nešlápnete vedle. Tuto světoznámou luxusní značku je totiž možní kombinovat s čímkoliv. Právě tím je Burberry pověstné.

Typický tartanový vzorek (v barvách béžová, černá, bílá a červená) je nepřehlédnutelný. Vypovídá však mnoho o vytříbeném vkusu svého majitele. Tradiční značka  je proto vyhledávána zákazníky napříč všemi generacemi.

A neopomenutelná je i vysoká kvality výrobků. Královna Alžběta i princ Charles udělili značce Burberry Královské prohlášení (Royal Warrants) o kvalitě. A to už o něčem vypovídá!

Darujte svým blízkým třeba nádhernou kašmírovou šálu. Nebojte, nemusíte sáhnout příliš hluboko do kapsy. Práve teď je totiž populární e-shop Italiedoskrine.cz nabízí s neuvěřitelnou 50% slevou. A navíc je DOPRAVA ZDARMA.

Vyberte si z nejširší dámské a pánské kolekce kvalitních doplňků Burberry v typickém kostkovaném stylu. Stal se populárním i díky Humphreymu Bogartovi v Casablance, Peteru Sellersovi a jeho roli inspektora Clouseau a Audrey Hepburn ve Snídani u Tiffanyho.

Celou nabídku naleznete ZDE