Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Smyslná show! Sexy andílci předvedli dokonalá těla

8. listopadu 2012 | 14:30

FOTOGALERIE: Sexy zadečky, vypracovaná těla, nádherné prádlo, slavné modelky i hvězdy pop music. To vše bylo k vidění na přehlídce luxusního spodního prádla značky Victoria's Secret v New Yorku.

K běžnému představení nové módní kolekce mají tyhle okázalé přehlídky daleko. Jde o módní událost číslo jedna. Neuvěřitelnou show, pohybující se někde mezi cirkusovým programem, show striptérek v nočním klubu, varieté a koncertem.

Ani letos samozřejmě na molu nemohly chybět "andílci" Victoria’s Secret. Své sexy křivky v rytmu žhavých tónů rozvlnily Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Adriana Lima, Doutzen Kroes a Alessandra Ambrosio.

Brazilská kráska Alessandra Ambrosio na svém plném poprsí předvedla zlatý hřeb večera. Podprsenku Fantastic Bra posázenou 5 200 masivními drahokamy a polodrahokamy.
Autor: pro
Právě poslední jmenovaná brazilská kráska na svém plném poprsí předvedla zlatý hřeb večera. Podprsenku Fantastic Bra posázenou 5 200 masivními drahokamy a polodrahokamy. Ametysty, safíry, rubíny a bílé, růžové a žluté diamanty dohromady tvořily úžasné květinové vzory. 

Dlouhých jedenáct let si musela Alessandra počkat na příležitost obléci na svá ňadra "klenot" za 2,5 milionu dolarů (v přepočtu za neuvěřitelných 50 milionů korun). A svou premiéru si skutečně užívala.

Chybět samozřejmě nemohli ani stálice světové pop music. O účast v prestižní módní show každoročně usiluje mnoho zpěváků a zpěvaček. Letos toto výsostné privilegium získala čokoládová kráska z Barbadosu Rihanna. Ta publikum překvapila svými "nemravnými" kostýmy. Kromě ní vystoupil i mladičký princ popu Justin Bieber a Bruno Mars.

Překrásné modely a ještě krásnější modelky si můžete prohlédnout ve fotogalerii: