Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Cenová bomba! 20% sleva na luxusní prádlo a doplňky!

Na www.do-pradla.cz! Jedině zde najdete unikátní slevovou akci, pomocí které nakoupíte se slevou až -20%!
27. prosince 2012 | 10:00
Prezentace klienta |

Povánoční slevy začaly i na skvělým internetových e-shopech! Udělejte svým křivkám radost novým, luxusně levným prádlem z e-shopu www.do-pradla.cz! Tato akce je časově omezená!

Specialista na spodní prádlo a doplňky, www.do-pradla.cz, doporučuje: Kupte si sexy župánek, nebo saténový set na spaní! Váš muž prostě neodolá. A navíc. Kdo by nechtěl nakupovat za tak skvělé ceny? A nejenom skvělé sety na spaní, ale i snově široká nabídka spodního prádla všech velikostí!

Co udělat pro to, abyste zíkslai skvělou 20% slevu na veškerý sortiment www.do-pradla.cz? Stačí zadat tento kód: SVR121. POZOR! AKCE PLATÍ OD  27.12 do 31.12.!

Na www.do-pradla.cz najdete: Froté župany, komplety na spaní z luxusních materiálů, noční košilky, erotické prádlo, push-up podprsenky, krajku, stahovaní prádlo a další!To vše a mnohem více najdete na skvělém e-shopuwww.do-pradla.cz!

Zapomeňte na staré a neforemné prádlo s infantilními motivy! Pořiďte si luxusní kousek a potěšte tím sebe i svého partnera! Na www.do-pradla.cz si vybere úplně každý

Co udělat pro to, abyste zíkslai skvělou 20% slevu na veškerý sortiment www.do-pradla.cz? Stačí zadat tento kód: SVR121. POZOR! AKCE PLATÍ OD  27.12 do 31.12.!

Skvělá akce! Nakupujte luxusní spodní prádlo s úžasnou, 15% slevou!
Autor: Archiv firmy do-pradla.cz

Pokud vám objednané prádlo, noční košilka, nebo cokoliv jiného z široké nabídky luxusního e-shopu www.do-pradla.cz nebude sedět, můžete jej bez obav poslat zpět a e-shop www.do-pradla.cz vám vrátí peníze.

Podprsenky pro plné tvary, erotické prádlo, tvarovací body, sportovní prádlo, nebo podprsenky pro ženy po ablaci... To vše a mnohem více najdete na e-shopu s luxusním spodním prádlem: www.do-pradla.cz!

 Nakupujte z pohodlí vašeho domova, kde máte dostatek času na výběr zboží, prádlo si zkoušíte v pohodě a v klidu a v případě jakýchkoli nesrovnalostí se na www.do-pradla.cz můžete obrátit! Tak na co ještě čekáte? Nakupujte ZDE!