Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Móda z Emmy: Šaty v pestrých barvách (nejen) duhy!

24. září 2012 | 13:08

Obdoba filmových Oskarů, udílení televizních cen Emmy je vždy velkou událostí. Objevují se na ní známé, i nám  nepříliš známé celebrity, které znají Američané z televizních obrazovek. Pojďme se podívat, kdo měl nejkrásnějí šaty!

Mnohé tváře jsou nám, v českých končinách, zcela neznámé. Ovšem inspiraci z rób amerických hvězdiček načerpat s chutí můžeme i přesto, že je neznáme.

Na společenských akcích se téměř nikdy nestane, že by se celebrity řídily trendy. Když například jeden návrhář vyhlásí za barvu podzimu fialovou, nikdy nenajdete jen šaty v této, údajně módní barvě.

A letos tomu bylo stejně. I když letošnímu podzimu vládne tyrkysová, oranžová a temně červená až bordó, mnohé z hvězd oblékly sytě barevné toalety, od svítivě žluté přes blankytně modrou a ocelově šedou konče.

Na fotkách si ale můžeme všimnou jednoho, pravidelně se opakujícího módního prvku. Spousta slavných žen totiž zvolilo šaty vávazné pouze na jedno rameno.

Odhalená záda, respektive korzetové šaty bez ramínek, jsou už téměř za zenitem. Být nahá "tak na půl" je totiž daleko více sexy a u mužů to (údajně) vyvolává po ženě daleko větší touhu. Prý prahnou po tom, aby ženě svlékli to jedno, osamocené ramínko.

Podívejte se do galerie na krásné róby:

Autor: ema