Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Podzimní módní inspirace: Oblečte se do modré barvy!

20. září 2012 | 18:00

Barva rozbouřeného moře, letní oblohy bez mraků, nebo průzračné vody. Všechny tóny modré jsou ta správná volba, pokud už nevíte, kudy kam a potřebujete do svého šatníku vnést trochu života. Poradíme vám, jak na to!

Počasí si z nás dělá tak trochu legraci, a ráno bývá doopravdy zima, i když svítí sluníčko. Jak vyzrát na toto poněkud pozdní, "aprílové" počasí?

I když sukně, nebo šaty vypadají krásně, žensky a neuvěřitelně sexy, nejsou do ranních teplot příliš ideální. Lepší je obléci kalhoty, nebo denim. Pokud vás kdysi babička, nebo maminka naučila nosit spodní košilky, aby vám nenastydly ledviny, nebo vaječníky, poděkujte jim.

Módní inspirace v modrém. Jak se vám líbí?

Pod tmavě modrou, volnou košili, je nezbytností. Tu můžete buď zastrčit do kalhot a ty opásat zajímavým (třeba metalickým) páskem, anebo ji nechat volně, přes kalhoty.

Boty? Na podzim je velmi oblíbený semiš. Když zvolíte ještě boty na podpatku, neuděláte chybu. Nestárnoucí poncho můžete najít ve skříni po mamince, anebo si ho koupit v jakémkoli módním řetězci. Tyto kousky totiž nestárnou. Na rameno hoďte kabelu. Outfit skvěle "rozsvítí" například světle tyrkysová!

Doplňky jsou už jen čistě na vás. Pakliže se ale rozhodnete kalhoty "opásat" metalicky zlatým páskem, můžete se navíc ještě ozdobit stejnobarevnými náušnicemi s falešnými kameny!

¨
Autor: Archiv firem

Autor: Eva Dvořáková