Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pro dokonalé křivky! Stahovací prádlo vytvaruje postavu a skryje nedostatky

12. září 2012 | 15:36

Je nenápadné, ale skutečně účinné! Stahovací a tvarující prádlo je ušité tak, aby dokázalo upravit problémové partie a zmenšit velikost i o několik čísel. Skvěle tak zvýší sebevědomí každé ženě, která pochybuje!

Visí vám ve skříni oblíbené šaty, které už jsou vám tak trochu těsné? Je vám líto, že už neoblečete ty skvělé kalhoty, které jste ještě na jaře nosila do práce? A máte pocit, že se ta senzační sukně musela snad nějak smrsknout? Nezoufejte! Pořiďte si stahovací prádlo z nabídky prověřeného e-shopu Dopradla.cz.

Pohodlné stahovací a tvarující spodní prádlo je skvělým řešením. Zpevní bříško, zadeček i stehna, zkoriguje postavu. Nepěkné faldy na zádech a bocích se v mžiku stanou minulostí. Dobře zvolené stahovací prádlo vám vrátí vaše dokonalé křivky zpět.

Velmi kvalitní a důkladně propracované body. Podprsenka s nevyztuženými košíčky s kosticemi, je ušita z kvalitní pevné dvojitého mikrovlákna, podšitého bavlnou.
Autor: DoPradla.cz

Pokud máte obavy, že vás bude stahovací prádlo nepříjemně tlačit nebo jinak omezovat, nebojte se. Kvalitní stahovací prádlo je ušité z příjemných materiálů, které dovolují i delší nošení. Výborně se hodí pod šaty nebo jiný druh oblečení, který obepíná postavu.

Stahovací kalhotky, bermudy, body, pásy či tuby... Výběr už je dnes skutečně velký. Stahovací prádlo díky speciálnímu střihu a vytvarování dodá Vaší postavě opravdový půvab. Získejte zpět své sebevědomí!

Celou nabídku stahovacího a tvarujícího prádla naleznete ZDE

Komerční prezentace