Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Skvělá akce na spodní prádlo. Kupte 2 a 3 máte ZDARMA!

11. srpna 2012 | 20:00
Prezentace klienta |

Nejlepší pocity z nákupů? Když jsou se slevou, nebo z výhodných akcí. A zrovna teď máte jedinečnou šanci nakoupit dva kousky luxusního spoedního prádla a k tomu dostat třetí úplně zadarmo!

Neuvěřitelně lákavá nabídka, kterou nabízí internetový e-shop s luxusním prádlem, www.do-pradla.cz! Podlehněte i vy jeho lákadlům, tentokrát ve výjimečné slevové akce: 2+1 zdarma!

Neotálejte a nakupujte, tato akce je totiž limitovaná. Vyberte si tři kousky a nejlevnější z nich dostanete zdarma! Myslete dopředu, Vánoce tu totiž budou co by dup. Potěšte tedy svou dceru, přítelkyni, či příbuznou milým dárkem.

Nakupujte na do-pradla.cz!

Limitovaná akce na Dopradla.cz - nyní v akční nabídce můžete využít akci, kdy ke 3 produktům získáte ten nejlevnější ZDARMA!
Autor: Dopradla.cz

Jak správně určit velikost prádla?

Správně určená velikost prádla je základ! Proto je důležité před objednáním zjistit, jaká velikost je pro Vás nejvhodnější. K tomu jsme pro vás sestavili tuto tabulku - snadno se v ní zorientujete a najdete tu správnou velikost.

Pro podprsenky, kalhotky a další spodní prádlo jsou nejdůležitější čtyři rozměry:

Obvod pod prsy: Měřte pokud možno krejčovským metrem - ten by měl být ve vodorovné poloze (to platí i pro měření dalších částí těla). Obvod měřte skutečně těsně pod prsy. Metr by měl být natažený, ale neměl by škrtit.

Obvod přes prsa: Zde měřte v nejširší části hrudníku. U žen to nejčastěji to bývá přes bradavky, u mužů v podpaží. Opět nezapomínejte na metr ve vodorovné poloze.

Obvod pasu: Pas je nejužší místo trupu. Často bývá kousek nad pupíkem.

Obvod boků: Boky se měří v jejich nejširší části.