Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

To musíte mít! GAS = kvalitní a nápaditá móda za skvělé ceny!

21. června 2012 | 19:20

Chodíte rádi oblékáni zajímavě, originálně a moderně zároveň? Pak je italská značka GAS určena právě vám. Právě teď máte jedinečnou příležitost pořídit si na e-shopu italiedoskrine.cz některý z módních kousků z aktuální kolekce za akční ceny. A to přímo od certifikovaného prodejce.

Oblečení GAS je určené pro všechny, kteří se zajímají o módu a rádi chodí oblékáni zajímavě, originálně a moderně zároveň.
Autor: italiedoskrine.cz
Oblečení s logem GAS se vyznačuje mladistvým stylem, je však určené lidem všech věkových kategorií. Klade důraz na propracované střihy, kvalitu materiálu a nápaditost. To ho dělá atraktivním pro všechny, kteří se zajímají o módu.

Využijte jedinečné příležitosti nakoupit zboží z aktuálních kolekcí světových značek přímo od certifikovaného prodejce a navíc za opravdu neodolatelné ceny. To vše z pohodlí domova. Jako první na vás čeká italská značka GAS se svojí elegantní módou.

Střípky z historie

Na počátku 70. let, v době kdy Claudio Grotto GAS zakládal, bylo na trhu k dostání jen klasické oblečení. On však chtěl, aby se mladí lidé mohli oblékat moderněji. Proto vytvořil módu s mladistvým vzhledem. A v této tradici společnost pokračuje dodnes.

Oblečení GAS je určené pro všechny, kteří se zajímají o módu a rádi chodí oblékáni zajímavě, originálně a moderně zároveň.
Autor: italiedoskrine.cz

Logo značky GAS představuje vzácnou dvojitou duhu, která se za zvlášť příznivých okolnosti ukazuje na moři u Kapského města, kde se setkává Indický a Atlantický oceán. Dvojitá duha zároveň symbolizuje základní hodnoty značky GAS – spolupráci, vitalitu a pozitivní optimistický přístup.

Stylová a trendy

Během své dlouhé existence si značka GAS vybudovala renomé důsledným naplňováním cíle kvalitní a osobité módy. A také svou vytříbenou kombinací trendovosti a konzervativního přístupu s důrazem na určitou uměřenost a stylovou čistotu.

GAS tedy nabízí mladým, kosmopolitně smýšlejícím zákazníkům kvalitní oblečení, které je stále in, přitom je však schopné přežít pomíjivé módní trendy. Vyznačuje se jednoduchostí, originalitou a univerzálností. Pořiďte si i vy nějaký ten módní kousek, který vám dokáže poskytnout možnost vyjádření vlastní individuality.

Celou nabídku certifikovaného prodejce naleznete ZDE.

Komerční prezentace

Klíčová slova: móda, gas, itálie do skříně
Diskuse ke článku
.
Související články