Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Módní tornádo: Jak nosit žlutou barvu? My to víme!

28. června 2012 | 10:00

Žlutá barva je skvělou injekcí do letních dnů. Ať už prší, je zataženo, nebo svítí slunce, kolemjdoucím vždy svým žlutavým outfitem dobijete pozitivní energii!

Slunce svítí, ptáci zpívají... Žlutá není jen barva slunce, není potřeba se jí bát obléknout. Mnozí jsou k ní skeptičtí, ale stačí jen trocha užitečných rad a i z vás se může stát takové "pouliční slunko"!

Letos jsou v módě barevné kontrasty a syté, veselé barvy. Právě díky tomuto trendu, jsme se rozhodly vám přinést tento krásný, barevný koktejl.

Následující model je určen především pro ženy, které se rády oblékají elegantně a žensky. Oblékněte pestré šatičky nad kolena se zajímavě zdobeným pasem. Model můžete doplnit zajímavými boty na klínku s pestře růžovými akcenty a stejně laděnou kabelkou. Nezapomeňte samozřejmě ani na sluneční brýle a zlaté doplňky! Já jsem vybrala prstýnek s křídly a jemně proplétaný náramek.

Buďte neodolatelná v žlutých šatečkách
Zkuste zkombinovat žlutou barvu. Nebojte se toho, musíte na to jít hlavně s citem a my vám poradíme, jak na to!
Autor: Archiv firem

 Trendy v úzkých kalhotách
spoje
Autor: Archiv firem

Pokud si libujete spíše ve sportovnějším stylu a místo šatiček a sukní oblékáte kalhoty, zkuste následující model. Jemně žluté kalhoty doplňte lososovým vrškem a dolaďte s doplňky sytějších barev. Neonové balerínky, nebo korálkový náramek v indiánském stylu je tou správnou volbou.

Pro milovnice sportovního stylu
spoj
Autor: Archiv firem

Tenisky, kraťasy, klobouček. Nemusíte mít úžasnou, štíhlou postavu, abyste vypadala sexy. Pokud zkusíte tuto barevnou kombinaci, každý se za vámi otočí už z principu! Dvoubarevný základ, skládající se ze žlutých šortek a bílého trička, doplňte pestrobarevnými doplňky a proti slunku nasaďte klobouk! Rozkvetlé tenisky a roztomile pruhovaná kabelkas páskem vám jen prospějí!

Všechny kousky najdete ve fotogalerii!

Autor: Eva Dvořáková