Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

TOP 40 letních šatů! Připravte se na slunný víkend!

14. června 2012 | 08:29

Ještě pořád nemáte ve svém šatníku žádné pěkné šaty? A víte, že se nám neúprosně blíží neuvěřitelně teplé a slunné počasí? Právě proto je nejvyšší čas, abyste svému šatníku (a sobě) pořídila nějakou tu nádheru.

Šaty sluší všem! Ano, doopravdy všem! Neexistuje, že se někdo bude vymlouvat, že jemu ne. Jsou jedny z mála ženských zbraní, které je vhodné použít vždy a všude. Ať už na rande s vaším vysněným princem, nebo jen tak, na piknik.

Do přírody je to navíc volba mimořádně výhodná, jelikož, když se vám bude chtít odskočit, a v blízkosti nebudou žádné záchody, prostě si za nejbližším keřem "přičupnete" a je to...A pak že to mají snadné jen páni.

XX
Autor: Archiv firem

Šaty z nás dělají křehké a jemné bytosti. I ta nejdrsnější z nás přece může být princeznou...

Takže odteď žádné výmluvy. Líbí se vám áčkový střih a kolové sukně? Klidně! Máte menší prsa? Nemusíte mít výstřih! Pokud máte silnější boky a bříško, neoblékejte zase šaty s páskem.

Aktuálním, a podle mě i skvělým trendem, jsou kontrastní barvy. Šedá v kombinaci s tyrkysovou, nebo šedo-černá s neonově žlutou? Super!

Pro milovnice klasiky tu máme taky jeden výběr. Nerada se pouštíte do extravagance a držíte se stylem spíše "při zemi"? Jednobarevné šaty s dobře padnoucím střihem jsou ale základ. Zkuste třeba námořnicky modré, lososově oranžové, nebo khaki šaty ve vojenském stylu.

XX
Autor: Archiv firem

Autor: Eva Dvořáková, Klena