Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Potěšte svého miláčka! Kupte mu značkové tričko s krátkým rukávem!

13. června 2012 | 11:47
Prezentace klienta |

Téměř každého muže je třeba k módnímu stylu trošičku popostrčit. Nám ženám to ale nevadí, svého vyvoleného si velice rády oblečeme k obrazu svému, že? Dejte tedy svému muži modní lekci!

Proto vám přinášíme modní bombu v podobě výběru letních triček s krátkým rukávem. Stačí jen vědět velikost a můžete se směle pustit do nákupů. Ruku na srdce, který chlap by odmítl dárek z lásky?

Mnoho našich "drahých poloviček" doslova nenávidí čas, který s námi (občas) musí trávit v nákupních střediscích. Od toho jsme tu my, milující ženy, abychom je s láskou opečovávaly a oblékaly.

Musíte ale mít shovívavého partnera, který vám na sto procent bude důvěřovat a s láskou a vděčností budu přijímat vaše módní dary. Ruku v ruce s tím jde fakt, že i vy se musíte obrnit jistou dávkou trpělivosti a soudnosti.

NAKOUPIT ZNAČKOVÁ PÁNSKÁ TRIČKA MŮŽETE ZDE

Luxusní pánská trička za zlomek ceny
Autor: Italiedoskrine.cz

Co na tom, že se vám líbí módní pánská trička s véčkovým výstřihem, když vás muž má chlupatý hrudník? Budou vám muset stačit modelové na obrázcích.

Trička s límečkem i bez, jednoduchá i s potiskem, barevná, proužkovaná, se vtipnými detaily. Toto, ale i mnohem víc, pořídíte ZDE. Vybírejte z pohodlí vašeho domova, poraďte se se svým milým, klidně i experimentujte. Tohle léto přeje veselým barvám!