Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

To musíte mít! Luxusní značkové sluneční brýle za neodolatelné ceny!

10. června 2012 | 09:11

Guess, Armani, Cavalli, Ferre, Calvin Klein, Pucci... Sluneční brýle těchto značek mají jedno společné. Charakterizuje je módní designe, preciznost a vysoká kvalita. Využijte jedinečné nabídky e-shopu Italiedoskrine.cz a pořiďte si nepostradatelný letní doplněk za ceny, kterým jen těžko odoláte.

Chrání náš zrak před UV zářením, pomáhají předejít bolestem hlavy, nepříjemnému slzení očí. Poskytují nám mechanickou ochranu před prachem i alergeny. Jejich pravidelným nošením v slunečném počasí navíc předcházíme vzniku nepěkných vějířovitých vrásek kolem očí.

Sluneční brýle však nejsou jen praktickým pomocníkem, ale i důležitým módním doplňkem. Pro většinu z nás jsou součástí každodenního outfitu. Nasazujeme je na cestu do práce, na nákupy, na rande. Neodkládáme je na dovolené, ani při trávení volného času. I proto bychom bychom měli pečlivě vybírat.

Aby vám dlouho vydržely

Když už si sluneční brýle pořídíte, je třeba se o ně dobře starat. Jen tak si můžete být jistí, že budou stále krásné a funkční.

1. K čištění slunečních brýlí používejte mýdlovou vodu nebo speciální přípravky k tomu určené. Ty seženete v každé optice.

Nezbytné duo na pláž: Opalovací krém a sluneční brýle.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

2. Nikdy brýle nečistěte papírovým kapesníkem, ani oblečením. To by mohlo poškodit filtr. Poškrábat skla. Používejte hadřík z mikrovlákna nebo jiný, určený speciálně na brýle.

3. Brýle vždy pečlivě ukládejte do ochranného pouzdra k tomu určenému. Nikdy je neukládejte čočkami směrem dolů. V žádném případě je nepřenášejte bez obalu.

4. Nikdy je nenechávejte ležet na místech s vysokou teplotou (např. na přístrojové desce auta).

Velké množství slunečních brýlí z kolekcí světových značek a designérů naleznete ZDE.

Komerční prezentace