Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Stylově na sport! I v teplácích můžete být hvězda!

30. května 2012 | 10:18

Chodíte (náhodou zrovna teď před plavkovou sezónou) sportovat? Zkuste to alespoň stylově! Stačí se jen při nákupu oblečení trochu zamyslet.

Zde nejsou žádná psaná pravidla, co s čím sladit. Jde hlavně a především o pohodlí, než starosti, co s čím dát dohromady, aby to "jakž takž" šlo k sobě.

Zároveň ale nemusíte vypadat jak hastroš do zelí. Zapomeňte na to, že si vezmete šponovky, které nosil váš tatínek pod oteplováky a na nohy proslulé "prestiže". To samozřejmě trošičku přeháním, ale přece jen. Ženy jsou zkrátka ženy a nikdy nevíte, co vás na cvičení potká.

CO NA SEBE?
spoj
Autor: Archiv firem

Není zas tak těžké dokázat sladit sportovní oblečení. Můžete mít klidně vícebarevný outfit, ale nemusíte vypadat jako šašek. Bílé tenisky s barevnými a neonovými prvky, k tomu svítivé tričko, barevnou šusťákovou bundu a pohodlné černé legíny.

Metalická taška, kam schováte nějakou tu dietní svačinku, flašku na pití, ručník a deodorant. Vzhůru na sport a vstříc novým, spáleným kaloriím.

BOTY, BOTY, BOTIČKY
boty
Autor: Archiv firem

Stále hledáte nějaké spolehlivé stálice? Nejenom balerínky, žabky, nebo boty na podpatku se špatně vybírají. Každá z nás má jiné priority a požadavky na sportovní botu.

Je na vás, zda-li máte radši "cvičky", nebo boty s doopravdy tvrdou a pevnou podrážkou (které doporučuji hlavně běžkyním). V našem mixu si přijdete určitě na své!

Autor: Eva Dvořáková