Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Boty, botky, botičky! Originální kousky, které jinde nenajdete

25. května 2012 | 10:50

Ještě naše prababičky chodily radši bosé. My si život bez bot už nedovedeme představit. Jsou pro nás nejen nutností, ale i módním doplňkem. Podlehněte neodolatelné nabídce značkové obuvi za skvělé ceny! E-shop italiedoskrine.cz je módními kousky doslova nabitý. Přesvědčte se sami!

Značkové boty od renomovaných módních domů jako je Guess, Ferré, D&G a dalších jsou snem snad každé z nás. Často však doslova nedostižným. Za značkovou kvalitu se totiž platí. A obvykle jsou to částky, které si obyčejný smrtelník může jen těžko dovolit.

Ale nezoufejte. Nic není ztraceno. Existují totiž e-shopy, kde značkové zboží koupíte za neznačkové ceny. Jedním z nejlepších je italiedoskrine.cz. "Šuntů" se ale bát nemusíte. Důvod nízkých cen je zcela prozaický. Jde o zboží z předešlé kolekce. 

I tady však naleznete velký výběr aktuálních módních trendů. Inspirujte se těmi nejnovějšími pro sezonu jaro a léto 2012 a doplňte svůj botník o nové neodolatelné kousky! Téměř 500 modelů všech stylů, barev a velikostí naleznete ZDE.

Co je letos IN?

Trend č. 1: Baleríny

Trend č. 2: Extrémní potisky

S květovanou platformou
Autor: Archiv firem

Trend č. 3: Mokasíny v pánském stylu

Trend č. 4: Klínové podpatky

Trend č. 5: Neonové barvy

Trend č. 6: Zvířecí potisky

Trend č. 7: Vysoké platformy

Trend č. 8: Pletené sandály

Trend č. 9: Lýko a korek

Trend č. 10: Zlatá a stříbrná

Komerční prezentace