Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nezapomenutelný módní výlet do italských Benátek

24. května 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Slavný „Karneval“, který navštívilo přes 900 hostů z celé Evropy, vygradoval fantastickou mezinárodní módní přehlídkou britské značky F&F.

 

Výstaviště v Letňanech ožilo špičkovou show z dílny londýnských tvůrců, nejnovější módní trendy pro nadcházející sezónu Podzim & Zima ´12 představilo 24 modelek a modelů z celkem 10 zemí, a to včetně několika tváří, které zazářily na fashion weeku v Londýně a New Yorku.

Nové kolekce F&F nabízí minimalistický look charakterizovaný čistými liniemi, přes neformální styl pro běžné každodenní nošení, který ovšem dává na výběr zastáncům konzervativnější módy i odvážným rebelům, až po okázalou eleganci a noblesu.

Autor: F&F

TOP kousky

Klíčovými kousky, bez kterých se rozhodně neobejdete, jsou dle nejnovějších trendů plisé šaty, ponte kalhoty ve sportovních i elegantních variacích, propínací kardigany, ponča, šaty, jež dělají dojem, že jsou „o číslo větší“, stejně jako strukturované kabáty a prošívané bundičky.

A co je klíčem k úspěchu?

Odvaha i pokora, svoboda, nespoutanost a osobitost. Nebojte se experimentu, mixujte barvy, vrstvěte jednotlivé kousky oblečení, střídejte různé délky a pusťte se do neobvyklých kombinací.

Autor: F&F

Inspirace

Inspirace ve světových značkách jako PRADA, DOLCE AND GABANA, BURBERRY, DKNY, JASON WU, CELINE, GIAMBATTISTA VALLI, PHILIP LIM či REBECCA TAYLOR – takové jsou módní trendy na sezónu Podzim & Zima ´12 v podání značky F&F.

Co jste mohli vidět?

Minimalistický styling, nápadité vrstvení, trendy vzory, kostky a potisky, nepostradatelný denim, odvážné barevné kombinace a záplava krajky – to vše a ještě mnohem více bylo k vidění na „benátské“ módní show.

Autor: F&F

Co oblékneme na podzim a v zimě?

Nadcházející zimu nás zahřeje měkoučká melton vlna, Ponte Roma (bavlna s příměsí elastanu) či klasický úplet, to vše naopak odlehčí vzdušný krep, žoržet, šifon či hedvábí. O smyslný detail se pak postará všudypřítomná krajka, letos navíc v kombinaci s jemnými potisky. Z barev na příští sezónu převládá námořnická modrá, oranžová, krémová, burgundská červená, samozřejmostí je černá, tentokrát ve svůdné kombinaci se zlatou.

Pro více informací navštivte módní BLOG F&F na www.ffmoda.com nebo přímo na http://blog.ffmoda.com/cs-CZ.html.