Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jak na to: Odhoďte stud a buďte sexy v trendy plavkách!

3. května 2012 | 06:30

Začíná nám léto. Sice je teprve začátek května, přesto nám ale dávají teploty pořádně co pro to. Ať už se chystáte k moři, nebo jen vybíráte plavky na léto k rybníkům a k bazénům, inspirujte se následujícím článkem.

Jednodílné, dvojdílné, bikiny, puntíkované, s havajskými motivy... Dnešní doba má tu výhodu, že motivů, střihů a stylů je dostatek. Někdy dokonce tolik, že si prostě nejde vybrat jen jedny!

Pro štíhlou postavu

Co si budeme nalhávat, my, které jsme byly laskavě obdařeny "roztomilými" pneumatikami na bocích a větším, dobře živeným bříškem, si zkrátka nemůžeme dovolit takové skvosty, jako jsou na obrázku.

spoj2
Autor: Archiv firem

Ale jsou nádherné, že? Při pohledu na ně dokonce mnohé z nás zapomínají, jak se nám "sexy" šňůrky na bocích "rajcovně" zařezávají do bůčků a vytvářejí opravdu "neodolatelný" pohled na naše nedostatky. Buďme ale přející, však i na nás, holky krev a mlíko, se něco pěkného najde!

Pro sexy ženy

Muži prý nechtějí vychrtliny. Také, když jste to slyšela, tak se vaše srdéčko zatetelilo blahem? Ano? Tak jim dejme "co pro to"! Ukažte se v celé své kráse! Třeba u bazénu, nebo u moře.

triola
Autor: Archiv firem
I když nemáte nohy jako plaňky od plotu a bříško jako pekáč buchet, nezoufejte. Každý nedostatek lze přeměnit v přednost! Pokud si z těchto plavek vyberete, určitě neprohloupíte. Vyšší pas zamaskuje větší pupík a pevný horní díl vykouzlí bujný dekolt!

Prostě pro všechny

Malá, velká, tlustá, nebo hubená. No a co! Stejně už teď nic moc nezachráníte, ne? Vykašlete se na jednodílné plavky (a na nevzhledná bílá místa po jejich opálení), vsaďte radši na plavky, které se vám budou líbit a budete se v nich cítit dobře.

spoj1
Autor: Archiv firem

Barevné pruhy a pestré vzory odvedou pozornost od problematických partií a zavazování za krkem "přimhouří oko" a přidá vám co na objemu v horních partiích. Naopak v červeno bílé kombinaci budete dokonale sexy. Retro styl, slaměný klobouk, místo šatů ledabyle zavázaný dlouhý šátek? Vítejte, královno vesnických rybníků i vzdálených, exotických moří.

VYBERTE SI SVÉ "FAVORITKY" V NAŠÍ FOTOGALERII!

Autor: Eva Dvořáková, Klena