Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Móda, která zaujme: Obuv Ed Hardy za neodolatelné ceny! Nosí je i Madonna či Paris Hilton

30. dubna 2012 | 08:59

Tygři, lebky, růže, mořské panny, rybky... Barevné motivy tetování zdobí každý kousek značky Ed Hardy. Extravagantní obuv, ve které vás už nikdo nepřehlédne, teď pořídíte na e-shopu italiedoskrine.cz za skvělé ceny!

Exkluzivita, luxus, unikátnost a kvalita. Díky těmto vlastnostem se značka Ed Hardy stala ve světě módy pojmem. Ne náhodou si oblečení této značky oblékají takové hvězdy jako Madonna, Paris Hilton, David Backham nebo u nás fotbalista Tomáš Ujfaluši.

I proto vám teď e-shop Itálie do skříně nabízí více ne 90 jedinečných modelů této značky. Elegantní lodičky na podpatku, pohodlné dřeváky, nízké či kotníčkové tenisky. Pořiďte si i vy některý z unikátních kousků s malým zaobleným nápisemEd Hardy“ za neodolatelné ceny!

Obuv značky Ed Hardy zdobí nápadité nepřehlédnutelné motivy
Autor: italiedoskrine.cz

Střípky z historie značky

Vše začalo u amerického námořníka Sailora Jerryho v roce 1911. Ten se proslavil nejen vlastní recepturou kořeněného rumu, ale také díky neobyčejnému tetování. Byl skutečným "mistrem" svého oboru. I 40 let po své smrti je považován za nejvýraznější osobnost v oboru tetování v USA i po celém světě. Své umění dál předával dalším talentovaným umělců, mezi nimi i Miku Malonovi a Donovi Edovi Hardymu. Právě jim Sailor Jerry na konci života odkázal své designové návrhy.

Obuv značky Ed Hardy zdobí nápadité nepřehlédnutelné motivy
Autor: italiedoskrine.cz
Tetovací umělec, malíř i grafik Don Ed Hardy – pokračovatel odkazu Sailora Jerryho, spojuje ve svém stylu podněty nečerpané nejen ze dvou diametrálně odlišných kontinentů, Ameriky a Japonska, ale také z motorkářského i surfařského života. Později do hry vstupuje francouzský módní návrhář Christian Audigier. Byl to právě on, kdo s Donem Ed Hardym navázal úspěšnou spolupráci a začal jeho designy používat jako motivy na svých modelech oblečení. 
Obuv značky Ed Hardy zdobí nápadité nepřehlédnutelné motivy
Autor: italiedoskrine.cz

Barevné a nápadité

Barvy a jedinečný styl, to jsou dvě základní složky každého kusu oblečení a doplňku americké značky Ed Hardy. Pokud tedy milujete extravaganci a libujete si ve výrazných motivech, jsou botky Ed Hardy pro vás ty pravé!

Nechejte na sebe dýchnout atmosféru americké čtvrti, přidejte prvky japonského tattoo a oblékněte kouzlo Hollywoodu. Ed Hardy je kombinací tradice a moderních streetstylových trendů.

Komerční prezentace