Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Polo trička Hilfiger za bezkonkurenční cenu !

10. března 2012 | 05:50

Nastal pravý čas pro nákup klasického polo trička Tommy Hilfiger. Na e-shopu Italiedoskrine.cz jsou nyní pánská trička s límečkem Hilfiger za speciální ceny, jen do 12.3.2012 ! Dopřejte si i Vy špičkovou kvalitu a nadčasové zpracování, které nikdy nezevšední.

O značce Tommy Hilfiger

Za vznikem této slovutné americké značky Tommy Hilfiger nestál v roce 1984 nikdo jiný, než sám velký Thomas Jacob Hilfiger. Jeho cesta za úspěchem však nebyla jednoduchá. Svůj první obchod si otevřel již v roce 1969, tehdy nesl název "Místo pro lidi", i přes velká očekávání však podnikání skončilo bankrotem. Následně se přemístil i se svou manželkou do New Yorku, kam mu lano házely věhlasní módní návrháři jako Calvin Klein či Perry Ellis. Thomas Hilfiger, poučen předchozím nezdarem, se ovšem rozhodl jít svou vlastní cestou, což bylo, jak se později ukázalo, životní rozhodnutí. A úspěch na sebe nenechal dlouho čekat...

 

Trička Tommy Hilfiger vynikají svou vyjímečnou kvalitou
Autor: Italiedoskrine.cz

 

Proč Tommy Hilfiger ?

Odpověď na tuto otázku je velice jednoduchá - ať už jde o džíny, košile, mikiny, svetry nebo trička Tommy Hilfiger, vždy můžete očekávat nadčasový design a výjimečnou kvalitu. S módou od T. Hilfigera budete vždy o krok napřed a sledujete-li aktuální trendy, určitě nám dáte za pravdu, že Hilfiger je opravdový módní věštec, který módu čte naprosto dokonale a má nevídaný čich na to, co právě letí a po čem nejen mladí lidé touží.

 

Trička Tommy Hilfiger vynikají svou vyjímečnou kvalitou
Autor: Italiedoskrine.cz

 

Polo trička Hilfiger

Hledáte-li elegantní trička, které se hodí pro volný čas i do práce, trička Hilfiger s límečkem jsou dobrou volbou. Límeček drží i po letech svůj tvar, barva i po mnoha vyprání nevybledne. Kvalita použitého materiálu je na té nejvyšší úrovni. Když v šatníků sáhnete po tričku Hilfiger, můžete si být jisti, že Váš outfit bude vždy dokonalý.

Nakupujte polo trička HILFIGER za neskutečných 840,- / jen do 12.3 !

Pouze na ITALIEDOSKRINE.CZ

Komerční prezentace

Klíčová slova: tommy hilfiger, trička Hilfiger
Diskuse ke článku
.
Související články