Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Prostě dokonalá! Naomi Campbell (41) je stále sexy kočka

28. února 2012 | 13:13

Sebe samu by nikdy nenazvala supermodelkou, protože nemá žádné "super" vlastnosti. Při pohledu na fotky z přehlídky Roberta Cavalliho ale pochybujeme, že to myslela vážně. Ve svých jednačtyřiceti letech má Naomi Campbell výbornou figuru a v temných šatech zastínila všechny ostatní, mladší, modelky.

Naomi zřejmě zastavila proces stárnutí. Na Milánském Fashion Weeku se předvedla s grácií a všechny přítomné ohromila svou ženskou krásou.

Naomi měla svou černou hřívu volně hozenou a hladce sčesanou na jednu stranu a tmavé, rafinované šaty jí moc slušely.

Naomi na mole vypadala senzačně!
Autor: ČTK

V roce 2009 promluvila modelka o tom, jak si udržuje svou štíhlou postavu.

V talk show  Oprah Winfrey řekla, že nejlepší pro její tělo je "koktejl" z javorového sirupu, cayenského pepře, citronové šťávy a vody.

"Snažím se tuto dietu držet co nejdéle. Pravidelně ji nasazuji tak třikrát do roka a nejdéle jsem ji vydržela 18 dní. Je to dobré jen proto, aby se vaše tělo alespoň trochu pročistilo. Ale je to hodně náročné," řekla Naomi.

O Naomi je také známo, že nerada cvičí klasické cviky v posilovně. Její oblíbená forma cvičení je tzv.: gyrotonic cvičení. Je to kombinace gymnastiky, jógy a pilates.

"Všichni stárneme," říká Naomi, "všechno se mění a proto je zapotřebí udržovat své tělo přirozenými způsoby. Je to hodně důležité a myslím, že je to něco, co pomůže tělu správně a zdravě fungovat. A samozřejmě to dopomůže k lepšímu zdraví."

Úchvatnou Naomi najdete v galerii!

Autor: ema, Klena