Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Victoria Beckham šlápla vedle. Bez jehlových podpatků na molo nelez!

14. února 2012 | 10:03

Je známá svou posedlostí vysokými podpatky, bez kterých se neobejde ani když jde s rodinkou na procházku. Všechny proto překvapilo, když ve své nové kolekci Victoria Beckham (37) použila boty s masivními podpatky.

Victoria Beckham se nechala inspirovat vojenským stylem. To bude také zřejmě jeden z důvodů, proč v kolekci téměř chybí její milované vysoké jehlové podpatky.

Krásné, skvěle padnoucí vypasované šaty, většinou nadvakrát přepásané v pase, hranaté kapsy a ostré, špičaté límce. Sem tam Victoria rozbila paletu přírodních barev a vyslala na molo modelku ve výrazně modrých, či červených šatech.

Inspiraci hledala u manžela

Na nohou měly modelky motorkářské boty do půli lýtek se silnými podpatky, v nich tlusté ponožky, vyhrnuté pod kolena.

“Co mě inspirovalo? Některé vlivy byly čistě osobní,” svěřila se modelka a zpěvačka deníku Daily Telegraph. Čepice, které modelky na hlavách nosily, byly inspirovány těmi, které nosí její manžel, slavný fotbalista David Beckham.

Louboutin - záruka úspěchu?

Jediné, co se Victorii doopravdy nepodařilo, byly již výše zmíněné boty. Boty sice pocházely z dílny slavného Christiana Louboutina, ale ani to není zřejmě základ úspěchu. Vyšla byste si ve vypasovaných šatech s motorkářskými botami a vlněnými fuskami? My ne.

Tyhle šaty jsou vhodné třeba na pracovní pohovor. Ovšem jakmile by budoucí zaměstnavatel viděl, jaký typ obuvi jste zvolila k ležérním šatům, téměř jistě můžeme garantovat, že byste vysněnou pozici nezískala.

Tohle se tedy Victorii Beckham nepovedlo. Doufáme, že se v příští kolekci polepší a to nejen s botami, ale například i se svými přehnaně vyhublými modelkami. Možná přeci jen měla u těch "jehel" zůstat.

Autor: ema, Klena