Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Oblečte si HO! Trička Calvin Klein jsou teď za neodolatelné ceny

Trička Calvin Klein se vyznačují módní elegancí
9. února 2012 | 07:26

Jsou módní, stylová a navíc unisex. Nezáleží tedy vůbec na tom, zda ho pořídíte svému miláčkovi, třeba jako dárek k Valentýnu, nebo si uděláte radost a oblečete se do něj sama. Rozhodující je jediné! Koupit ho výhodně. A to teď můžete na e-shopu Itálie do skříně.

Je znám svými provokativními návrhy, minimalismem i barevnou různorodostí. Americký návrhář Calvin Klein zkrátka ví, jak zaujmout. Už v roce 1973 dostal prestižní cenu Amerických módních kritiků a udržel si jí i následující tři roky.

V 70. a 80. letech se značka orientovala na produkci džínové módy. Mít džíny značky Calvin Klein bylo v 80. letech „společenskou povinností“ každého moderního člověka.

Trička Calvin Klein se vyznačují módní elegancí
Autor: Itálie do skříně

V současnosti se společnost Calvin Klein řadí mezi nejvýznamnější a největší značky na světě. Nabízí džíny, trička i spodní prádlo. Její jedinečnost však tkví v takzvaných unisex kolekcích. Oblečení vhodném pro muže i ženy. Za kvalitu se však často platí. Vysoká cena ale nemusí být pravidlem.

I vy si teď můžete pořídit značkové kousky! Neplaťte zbytečně za předražené zboží v kamenných obchodech, které mají vysoké provozní náklady. E-shop Itálie do skříně vám nabízí kvalitní zboží předních světových návrhářů za neodolatelné ceny.

Diskuse ke článku
.
Související články