Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podprsenky, které letí: Skutečná ženská opora

12. září 2011 | 14:40

Najít dobře padnoucí podprsenku je trochu alchymie. Málokdy vám sedne hned napoprvé, ať už vzhledově či střihem. Vybraly jsme pro vás ty nejlepší, abyste nemusela vybírat nekonečně dlouho a připadala si patřičně sexy.

Můžete si vybrat mezi pohodlnými sportovními, sexy krajkovými, nebo jen praktickou klasikou. My sázíme na všechny, které mají atraktivní vzor a podpoří vaší ženskou stránku.

Při správném výběru velikosti a tvaru vám zaručí správnou oporu a pohodlí i satén a krajkou, či s kytičkami a mašličkami. Navíc si v nich budete připadat víc sexy. Hezké prádlo je totiž takové malé skryté tajemství, které vám vždy zvedne sebevědomí.

Jak vybrat tu pravou

Před nákupem podprsenky si pečlivě změřte obvod hrudníku při výdechu. Pak zvolte podprsenku ještě o číslo menší, než jste naměřila (v případě pružnějšího materiálu klidně i o dvě). Pokud například máte obvod 81 cm, a tedy odpovídáte velikosti 80, kupte podprsenku 75. Její elasticita zaručí, že nebude škrtit, naopak vám tíhou prsou nepoleze zadní část nevzhledně nahoru.

Dejte si také záležet na výběru správné velikosti košíčku. Prsa by vněm měla být prakticky celá schovaná a při předklonu by neměla mít možnost úniku. Pokud to bude znamenat, že máte zvolit velikost o jednu či dvě větší, než jste zvyklá, nelekejte se. Záleží vždy na konkrétním střihu. Většina žen totiž nosí špatnou velikost a má pak potřebu podprsenku během dne popotahovat a upravovat. Jde přeci o vaše pohodlí a správnou oporu.

Tady si určitě vyberete:



Praktické rady:

* Na podprsence nešetřete, nekvalitní deformuje prsy, způsobuje otlaky, nepřilne, jak má. Při nákupu navštivte raději menší butik s vyškoleným personálem.

* Kromě bílé a černé si jako základ pořiďte i jeden kousek v tělové barvě. Vypadá mnohem lépe pod bílým trikem. Dále se fantazii meze nekladou.

* Na praní si pořiďte speciální sáček, v něm se vám podprsenka hned tak neopere a nezdeformuje.

Autor: duš, Kbak