Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak být štíhlejší díky kabelce

4. srpna 2011 | 15:10

Jak svému typu postavy přizpůsobit třeba výběr kalhot nebo šatů už jste možná zjistila. Víte ale, že i správně vybraná kabelka vás může protáhnout a zeštíhlet? Máme pro vás tipy na značkové originální kabelky za bezkonkurenční cenu. Vybere si zaručeně každá.

Když jste malá jako Kylie Minogue
Písková kabelka přes rameno LACOSTE. Cena: 950 Kč
Autor: Italiedoskrine.cz

Přestože hollywoodské hvězdy se tímto pravidlem příliš neřídí, vězte, že velká kabelka vám neprokáže dobrou službu. Opticky vás uzemní, takže budete působit ještě menším dojmem. Vhodnější je pro vás menší kabelka s kratším uchem.

Tip: Bílá dámská PVC kabelka LACOSTE přes rameno je pro malou postavu ideální. Krokodýl na čelní straně a kapsa. Uvnitř kapsa na zip. Rozměry 16x22x6 cm. Cena: 1070 Kč

Jste-li vysoká a hodně štíhlá jako Uma Thurman
Modrá dámská kabelka LACOSTE, Cena: 1190 Kč
Autor: Italiedoskrine.cz

Ženské tvary vám opticky vyčaruje široká beztvará taška, která je širší než delší. Vy naopak kabelky s krátkými uchy nechte raději doma, protože byste vypadaly ještě vyšší.

Tip: Modrá dámská kabelka LACOSTE bude skvěle lichotit vysoké štíhlé postavě. Rozměry 30x33cm. Cena: 1190 Kč

Jste plnoštíhlá jako Mariah Carrey
Oranžová dámská kabelka LACOSTE. Cena: 1690 Kč
Autor: Italiedoskrine.cz

Větší kabelka klasického tvaru vám bude slušet nejlépe. Vyhněte se naopak psaníčkům a minikabelkám, které vás opticky zbytečně rozšíří. Z potisků případně volte raději drobnější.

Tip: Oranžová dámská kabelka LACOSTE je pro baculatější typy jako dělaná. Má 2 kapsy, jedna je na zip. Rozměry 34x25x10 cm. Cena: 1690 Kč

Máte široká ramena a velká prsa jako Lucie Borhyová
Bílá dámská kabelka LACOSTE. Cena: 1550 Kč
Autor: Italiedoskrine.cz

Obdařila-li vás příroda velkými ňadry, širokým hrudníkem a rameny, vyhněte se krátkým uchům a rukojetím. Volte raději kabelky, které sahají až k bokům nebo psaníčka do ruky. Nebudete tak zbytečně poutat pozornost k problémové partii.

Tip: Luxusní bílá dámská kabelka LACOSTE bude slušet ženám s výraznými ňadry. Rozměry 42x34x8 cm. Cena: 1550 Kč

Máte silnější dolní část těla jako Jennifer Lopez
Oranžová stylová dámská kabelka LACOSTE. Cena: 1460 Kč
Autor: Italiedoskrine.cz

Noste naopak kabelky, které končí v úrovni prsou. Tím zvýrazníte horní část těla a odvedete pozornost od většího zadečku a stehen. Vybírejte střední a velké kabelky, které nesahají na boky, případně psaníčka do ruky.

Tip: Oranžová stylová dámská kabelka LACOSTE odvede pozornost od většího zadečku. Krokodýl na čelní straně, uvnitř kapsa na zip. Praktický, omyvatelný materiál PVC. Rozměry 30x18x17 cm. Cena: 1460 Kč

E-shop italiedoskrine.cz nabízí zboží renomovaných italských módních značek jako je Guess, Calvin Klein, Diesel, Mario Valentino, Emanuel Ungaro, Ferré a další.

Itálie do skiříně za skvělé ceny

Na své si tu přijdou dámy, ale samozřejmě i pánové. Na ně na e-shopu italiedoskrine.cz čeká velký výběr značkových jeans, svetrů, mikin, triček, ale například i spodního prádla. Ženy se mohou těšit na širokou nabídku jeans, tílek, triček, svetrů, ale také doplňků jako kabelky, pásky či peněženky.

Autor: zuf