Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity se odhalily, ukázaly bříška i boky

28. května 2011 | 06:20

Sexy herečka Halle Berry (44) v odvážných šatech předvedla své vypracované bříško a dokázala tak, že i matka dvou dětí může mít dokonalou postavu. Nejnovějšímu trendu rafinovaných průstřihů však propadl celý Hollywood.

Zpevněte břicho, v módě jsou průstřihy! Pokud se i vy inspirujete aktuálními módními trendy, měla byste rychle zamířit do posilovny a každou volnou chvilku trávit u sklapovaček. V módě jsou totiž šaty s rafinovanými průstřihy, které nemilosrdeně odhalí každou nedokonalost.

Pevné bříško, štíhlý pas... Jen málokdo by si takovéhle šaty mohl dovolit
Autor: ČTK

Oscarová herečka Halle Berry, která je oprávněně zařazována mezi nejkrásnější ženy světa, ve čtvrtek zvolila na FiFi Awards v New Yorku rafinovaně střižené černé šaty se zlatou aplikací luxusní americké značky Halston z aktuální jarní kolekce. Velké zlaté kruhy v uších, černé doplňky a černé páskové sandálky Christian Louboutin s názvem 'Anna' její dokonalý vzhled ještě podtrhly.

Matka dvou dětí vypadá stále skvěle
Autor: ČTK

Svůdná Bond girl však není jedinou celebritou, která v posledních dnech odahalující róbu oblékla. Štay s většími či menšími průstřihy zvolily třeba zpěvačky Fergie či Kesha, topmodelka Karolina Kurková nebo herečka Selena Gomez.

Autor: Lenka Chvostová, INT